Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
開新save 賓菲加定士boot亭好呢
成班幻幻勁撚到...
加埋pukki, budien(唔知點串)d數值著曬燈
玩左4,5個save 摩連奴都捱唔到第一季就比人炒
有冇巴打教下點打作客

一到作客對波就攻唔入 今季作客弱隊失左7,8場分
頂 歐聯要4個15-21球會青訓
我得兩個
如果想升u23, 點可以直接睇佢咪球會青訓?
deadline day本身bid緊 36m ake
突然todibo話04個領隊冇幫佢融入球隊跟住transfer request
膽粗粗問board幫手買 60m一野轟落去搞掂左
club grown定義係21歲前喺球隊踢咗3年
睇個球員history就得
只能夠一個個球員禁入去睇?
球員名單firm咗就踢1季
check下冇壞嘅
Aarons, Godfrey, Lewis, Bunedia 呢4隻可以長坐正選
Krul & Pukki可以用1-2季
Cantwell 開頭打正選都ok,慢慢變後備

開save要變賣一堆中場(太多),然後一定要買隻好頂得嘅左中堅(因為Godfrey頭槌勁廢),一定要用trybull 打deep lying防中,最後買隻帶到波上前場嘅中中(我自己個save買咗hakeem harper),開季我十場不勝,夾熟咗之後完季衝咗上第7
你以為真係買買買就得咩
出到掛牌價就放架喇
本身36m我都比唔起
個界外球bug fix咗啦
17無鋒陣啲組織真係好好J
試過搵board買後備龍
用晒所有轉會費,仲要set key player
用晒 咁之後有人話要加人工點算
唔好彩1月後備龍嗌走
亦好彩係1月用晒轉會費
仲係Leno加Martinez
打左3季先發現 㩒入去想睇返尼幾年球員嘅數據 發覺係無 得19/20嗰年 同埋我而家踢緊嘅今季數據 中間幾年無顯示出嚟 想問有無得較返定bug左
welcom to FM
用之前位ching講既424真係攻到傻左
聯賽18場入64球
仲要全部射撚二三十腳都唔入 好多單刀/門前執雞都入唔到 又中柱對面又神龍上身
換人 提場 轉進攻戰術 全部做晒?
me too

本身4231 依家轉424
拿卡條友有陣60mins 都未入波 我就換Belotti 出黎壓迫沖下 之後就頭鎚搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞