Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
賣撚左 用NELSON同SAKA 好過
Cls 不知幾撚屈
我諗都係睇個SAVE 隨成點, 我果隻好雞肋
右路直推入禁區爆射
比比場場表現一次藍天射球,我賤賣咗俾west ham
去到west ham打前鋒攞半季神射手
Sancho擺右廢撚到仆街
但係左邊無位俾佢踢
Sancho擺左右都冇咩表現
水到仆街
正常fm勁過真人
唯獨sancho調番轉
我用曼,有乜方法放到宗師、山神、連美斯、P15、盧祖?
原來fm wonderkid doku已經做左比利時正選
把握力勁到仆街,角球執遠柱成日入波
罰球又勁
今集兩閘好屈,閘同翼係度one two根本冇得守
3中堅大部份陣式要預左比人2打1攻邊路
個人覺得最好用係5221 WB 有翼 即係干地343
買咗佢先,之後再搵下啲妖人
巴打下欄咩role最fit?
真 普通料啵冇乜特別表現 成日射唔入
AF A
入好多波
35場英超入48球
你玩d 下游球會/次級聯實 你就唔會諗買出名wonderkid

因為你都無budget買

再用埋最新transfer database

Bellingham 巳經係多
玩弱隊淨係可能幫人養仔
錢又冇 個朵又唔夠豪門響
唯有係啲u21國家隊入面搵踢得好果啲搏下
Almada Kana Camavinga Reyna 4大中場
我set poacher就入得唔多
u18 staff 全部working with youngster 20,但coaching 其他數值一般係咪都冇用?
今季玩華西都已經on9 我想賣走wass paulista,, 個價錢已經好吸引... 然後佢走出黎同我講個價低得制認為可以再高賣 點知就戈個轉會窗甩唔到手無錢買人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞