Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
一樣
試過2次
意思同18一樣?
20同19 一樣
咁即係唔洗玩繼續18算
Thx bro
你玩咩聯賽?
冇工作證英超既話
聯賽注冊唔到
脫咗歐有新規例就另計
英超 注冊到喎我就係英超出
所以應該係bug嚟
轉頭upload張圖上嚟
你CAP埋注冊果part嚟睇下
因為正常冇工作證既話要借都借唔到過嚟
而家6月30完季唔知仲睇唔睇到
借到嘅原因會唔會係因為喺個租約到我加左with obligation to buy 所以bug左
玩李城第二季季尾個龍中撚左病毒話提早收列
最後第四
馬斯亞嘈離隊最後二千萬買到好抵但人工成200k
有無人玩玩下話傳自己教緊隊波比人收購?
如果收購左多數係咪更加多錢買人?
我上次被人收購完加得好少
好似500萬鎊左右
睇你新班主係咩人(可以開editor睇下既其實)
油王類既一上任就比一大舊錢你買人
佩雷斯類既一上任就話兌現選舉承諾 跟住佢會幫你買1-3個球星返嚟
格拉沙類既一上任幫你借錢再上市但你就維持有錢買人既地步
ashley類既一上任就攞哂球會啲錢 而且叫你先賣後買
最後一類最仆街 一上任就用球會名借錢 借錢佢再攞走哂
結果你又冇錢買人 賣完人既錢又要拎去還債
中過佩雷斯類
但最終傾唔掂contract 佢就冇買任何人
same, 見佢出成100M 買兩條友, 之後傾唔成contract就冇左件事
我用緊轟,估唔到都要比人收購
好彩仲搵到
我依加玩返19
20真係頂唔順
今集比賽體驗差左
一係成日十幾個chance都入唔到波,中柱中眉神救空門飛機乜都齊,一係腳腳都世界波
倒三角傳中好廢,一係唔傳照射,一係比唔到位
反擊空哂唔識交波,夾硬自己炒左佢,好心就咪比我睇
每逢係小禁區頂波,個龍都會變磁鐵手,伸手接到實一實,physic錯9哂
Highlight迫你睇冇爭議既var,越位依然有bug,見過條線劃到尾2個後衛度,都痴撚線
換人 改心態 轉陣

之後就睇game engine比唔比你贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞