Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
全攻型
想問可以點睇一個球員潛力升曬沒,有d幼幼20歲CA就到PA但有dCA一直追唔到PA
報告有寫
係指教練報告?
係 會寫潛力巳經咩咩咩定巨大提升
用緊愛華頓,玩緊第4季,免簽bellingham, 每個10幾M買左pau torres, hakimi, kaio jorge, 返黎執過隊波,順便清左班高薪廢人季季保持第3or 4, 始終贏唔到英超住,脷/鏝屈機到痴線
btw, 買左matheus henrique返黎好好用
有冇人想玩FM英超ONLINE?現在有8個經常上線的玩家
想問下手機版質素點,抵唔抵買?
淨係有玩過pc版
自己用好似無咩分別
但對面係DDG果陣就好大分別
壓迫同反擊要點樣打?

我transition set咗pressing同counter, 心態係cautious, 但踢出嚟啲人追波鳩跑,都唔係壓迫對面傳球options, 有波嗰陣又成日斷,單刀又要唔入

我用阿仙奴,頂波入波仲多過單刀
用咗某個skin唔知點解入球員profile睇到hidden ca/pa能力之後返唔到轉頭
自從睇咗CA PA就冇再理過球探俾幾多星
4-1DM-2CM-2AMRL-1ST
兩翼內切打到曉飛
前鋒場場隱形
但能力差唔多
有無辦法可以解救前鋒位
想join
Aouar 成日goal
有冇人試過用培育名單,試咁耐都未成功幫我借過d幼幼出去
自己offer 算喇
講常能力兩星先借出去 無人要先 培育名單

或者你要換過個租借manager
AP 可翼可邊 set 進攻
仲可以搵低組別球會合作
加入fm唔係好耐
想問通常要幾耐先教到國家隊
我申請斯洛伐克都完全比人無視
我玩左六季
英超champ*6
歐冠champ*2 4強*3
歐霸champ(阿記第一季)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞