Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Same 個個都得十幾20k
用咗頂薪簽紐卡素個Matt richie 同以前踢鍠嘅jese返黎
可能係我唔識set 2個都踢到成pat屎咁
樓上講Tonali 啱啱轉會窗free到佢返黎
我個隻夏蘭特直頭係頭幾季狂入波之後有一年開始無啦啦唔識入波
明明戰術都同人腳都冇大變
我都唔明..我重要巴黎開檔...
包皮+夏蘭特擺最前2個都唔識入..後備伊卡迪入黎又係唔識入先死
但反而尼馬同天使狂入
但個陣所有SETTING 同上個SAVE都一樣...
外借youngers去non-playable嘅league有無用 定留返係u23仲升得快
我情況同你都差唔多
不過夏蘭特開始唔識入波個期KDB同B SILVA都離左隊,唔知關唔關事
之後幾季無論係國米個Esposito定其他妖人前鋒都打唔番夏蘭特頭幾季個入球率
番而兩翼入多左好多波,包皮擺右翼季季入40球左右
要諗下點汁
前鋒線唔識入波真係好大問題..
借出去一定好過留係u23
當然借去一啲有質素既聯賽
要屌下佢先得
Jesé 回晒塘 完全唔值果個人工
一睇數值巳經知唔洗簽
我4m簽返黎 人工好似30幾k
好彩樸茅本身班底好 好多位唔洗點買人都上到英超
負債唔多 啱啱還晒d債 有40m增兵
Btw 仲有無人仲玩緊19 or 再舊d
仲玩緊18
我 20之前36折 買左
寧願買幻幻好過 唔簽d 回塘
又慢又矮 不了
3中堅出波/DLP防中
練上去防守能力都係太低,後備料
DLP 仲要係support defend 就不了
CA有無話幾多歲開始就唔會再升?
24 好似 見佢in game 提示有寫
support唔夠創造力啦
我save打左1季後備,低價走左去中遊再去左巴塞
DLP 唔係第一個 拖後組職核心咩
Cap圖個陣click左其他role
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞