Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
mbappe玻璃腳黎,踢一個月就傷個幾月, 所以其實係靠haaland領軍
本身個陣容仲有幾多個係度
原本陣容, 走左韋拿老母, 文尼, 基達, 沙基利, 馬迪普, 日本仔, 路夫雲, 其他仲係到, 除左基達係我主動掛牌3500萬賤賣, 其他主力全部都係俾人高價用錢丟我塊臉去買人.

一個28歲既馬迪普就已經俾阿妓開價7000萬轉會, 我加多500萬就觸發到haaland既解約金換佢返黎. mbappe就1億6 + 浮動條款就搶到返黎
玩小組為主會學one two
打反擊會學爆過人/扭波/反越位
以前成日練死角,依家覺得電腦唔比你入射咩位都入唔到
我第四年用200m都簽唔到
用milan諗住全意人陣
有無清有興趣打聯機?

認真打 高效率 時間可議
暫定每天3至4小時
有意者留tg
pa過170唔用
隨得低既我10m就買左,之後check pa得15x,sad
有冇人試過同時做聯賽同國家隊領隊
頭先玩玩下英格蘭邀請我做
2022年玩玩下無啦啦見到下場比賽係40日後 以為出錯 原來打2022 卡塔爾世盃
今集d意人好撚正,我用米蘭都用緊全意人陣
我想用Esposito代Leao,電腦練到Esposito好勁
你地今集會唔會set 訓練 定比助教, 覺得今集搞到個訓練好撚複雜 以前一個制ok
玩三四年後 有高d既聲譽好正常有國家隊請

但多數都係睇有冇自己隊既球員係入面先會做
係呀 早左開季 中間有brake咁

真實應該都差唔多
明明有輪換 班契弟都成日話攰要rest
比佢踢完2-3場又再話攰想射波
挪威個奧迪加特好唔好用 有冇巴打用過?
FM唔輪換,到季中就打完一場就話要休息,根本做唔到玩實VVD泰利咁全勤
全能中場
成日入遠射
打得多國家隊就易攰
飛黎飛去
有時趁無乜比賽就放2week假

通常Natural fitness高的球員快d恢複
可以踢多d比賽
話攰
但係fitness 90+
仲要休成個月
有成3個幾星期都 100%
睇返國家隊打得兩三場
仲要唔足90分鐘
明明平日三日一賽都唔會
on9到震
用米蘭係買唔撚到國際d 人。想買Bastoni出幾高價都買唔到
宜家FMRTE 用落mac到係咪要disable sip?
你地打 4 3 3 兩閘會進攻/支援定防守 ?

我覺得FM 4 3 3 好難做到攻守平衡
兩個閘打進攻輸好多身後球 兩閘防守/ 支援前場成日攻力唔夠
好用 唔好打攻中 中中位AP
我用場均keypass lead哂全個西甲 岩岩個季10g 20a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞