Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
用李城第一場作客贏熱5-0 過幾場作客愛輸返0-5
係咪有排都未出下一集
係咪應該打住今集先?仲有冇折而家
痴線 d regen 個media description係promising xxx 好多都開價勁貴,你地會唔會捨得扔10幾20M去買個17/18歲regen?同埋scout recommendation係咪信唔過?我見60幾分嗰d都有勁嘅人
發現一場波中兩次柱或以上基本係唔會贏到波 最多和
隻下欄特唔識入波艾巴咸平均8x分鐘一球
中柱機率仲低過入波
ME唔比你贏既最後手段
電腦ATV10戰9勝
斬晒咩利鏝
我主場都差啲輸比佢,勉強追和
追左成年tomori 終於整到佢不滿 球會肯賣
但居然都叫我價成億 係咪on9
邊個叫你即刻傾
再等佢雪下
搞下佢隊入面其他人
等成隊作反
過多半年先再報價
除時對家教頭都會俾人炒9埋
Moriba真係好勁 遠射勁到傻 成個林伯咁 仲要19歲免簽番黎
痢三連霸歐聯 作客遇親都無還擊之力
係 踢左半場攻到好恆射幾廿腳都唔入 註定你今場失分
疤好多幻幻都好勁 fati pedri puig 仲要好多未過18 可以育成青訓

但係現實用埋d老嘢
有冇人買過camavinga
你地會唔會將買人權比曬DOF
當自己Head Coach咁玩
比一半,等佢搵人,但最尾簽唔簽,我話事
有,第二年買左佢就已經好撚勁。我用米蘭買左佢加Tonali加 Florentino luis.
我第四年買頂Partey果位
諗唔到買咩人先會問
用上面個賣人bug 反正都係cheat 不如直接add new manager 用第二隊買人好過啦
打到第三季, 開季連輸
要點微調下
好撚勁
18歲已經可以打正選
買人方面
基本上人地唔喺transfer list買人一定貴
我自己淨係買transfer list / 有releast clause / 降班 / not needed by the club / 1月簽bosman 簽完再俾筆即刻轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞