Football Manager 2020 討論區 (7)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有冇人試過中肺炎
推nelson落去
打性感足球算啦
我阿save 比爾連都放埋
開左隊森林 借左andreas pereira同fosu mensah 過黎屈機
Normal... anticipation 同positioning 唔夠high
好似係南美其中一隻妖人,睇啲能力係不錯可以練
要睇埋你想佢打咩位
應該兩個綠燈位都唔會太差,佢啲數值dm打dlp cb 可以打到bpd..
我而家玩都好鍾意改啲技術型防中去打中堅 出黎效果唔差... 我隻Kalvin Philips 改去打bpd 佢場均有7分以上
外置風扇其實冇乜用
裝skin 跳過比賽算喇
好撚勁

2022年世界杯係波蘭/烏克蘭
發現打左右中場好過用翼鋒
45度角斬入去 前鋒衝前撞射

翼鋒成日省人 底線夢遊 不了
我掉返轉 將多餘中堅改做BWM HB
整成堆工兵出黎
Youth facilities: state of the art
HOYD 請左 Victor Orta
Excellent youth recruitment
Good academy coaching
用緊來比錫

年年youth recruitment都仲係一堆廢柴
關唔關reputation係national? 同埋junior coaching個rating點樣提升?
打錯,唔係victor orta, 但總之係attribute高,person1ality好嘅人
我個save第一季就有兩個潛力5星
p仔係fm幾勁有遠射有罰球
中下遊之寶
德甲青訓主管最好德國人
拜多不萊梅都係青訓勁,會分薄左德國高潛regen
Junior coaching都係問個board升,個board要有心搞做德國最top青訓,咁先會不斷科水升
Niles踢閘超勁
shit, 柒左,我嗰個係英人
睇黎我要炒左佢
唔用3D有冇好啲
你地更新完有無開唔到GAME
傷兵問題真係好難搞
訓練強度唔較咁勁 請足軍醫 Sport Scientist 都一樣keep住有人傷3-4星期
阿記最撚廢係中堅 一係唔集中 一係唔夠硬比人屈身位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞