是咁的,我嘅職業係ptbf

1001 回覆
2296 Like 53 Dislike
其實PTBF點搵 係咪真係有呢樣嘢
好想有人陪下我
好想知道有男朋友係咩感覺
睇到喊

hehe ?
好想有人陪下我
睇到喊

hehe ?

藍絲
好想有人陪下我
睇到喊

好似有 但唔make sense
因為唔好講女神級 正常女人要仔陪都易過借火啦
ptbf真係又食又拎㗎喎
好想有人陪下我
睇到喊

比著肥婆買巨龍 又點會又食又拎
好想有人陪下我
睇到喊

要人陪係好簡單
但我太簡擇 想要高質仔仔
同埋暫時冇人比到愛錫嘅感覺我
即使係假嘅我都想體驗下
我同阿螢喺超巿買材料,佢話今日想煮餐飯我食

「bb呀,你想食咩呀?」

「午餐肉唔錯丫,我好耐無食過。」

阿螢甜笑:「好啦。」

然後佢彎低身,拎咗罐豆豉鯪魚,放入手推車
strong post LM
Lm
「bb呀,你想飲咩湯呀?」阿螢指住啲罐頭湯

「唔,忌廉蘑菇湯好似幾正。」

「得得得。」佢笑笑口拎咗罐羅宋湯,放入手推車
「嗰個女人係咪痴線架?」

「陰公,咁靚女竟然傻傻地⋯⋯」

喺旁邊經過嘅師奶見到我地嘅互動,都直接得出阿螢係痴線嘅結論

阿螢咬住下唇

我將佢拉埋我身邊,摟住佢

「我明,你唔駛理佢地。」

錫左阿螢額頭一啖

佢由下而上,用水汪汪嘅眼望住我

「你⋯⋯真係明?」
Lm
好想有人陪下我
睇到喊

比著肥婆買巨龍 又點會又食又拎

ptgf都有得揀客啦
加甜
新毒者留名
我都明明地
阿螢個樣有啲似陳瀅,佢就好似乾坤燒鵝入面嗰啲禾花雀,無論樣貌同埋身材都係一等一

我成日話:「你咁好條件,唔駛搵ptbf啦。」

要搵個正正經經嘅男朋友,波波就話難啫,阿螢依種易過借火

而事實上,佢分手第一日,就已經收咗24個狗公wtsapp嘅關心,146個fb direct問佢咩事,同577個ig嘅dm

「咁你喺嗰600條友入面揀一個咪得。」

「我心入面仲有佢,就放唔入另外一個人。咁樣會對唔住真心對我好嘅人。」

以自己嘅可憐消費外人嘅真心,係一件好黑人憎嘅事,佢話

嗰陣,阿螢環頸攬住我,帶熱情果洗頭水香味嘅頭髮喺我膊頭傾瀉而落:「但你唔同,因為你係假嘅。」

唯獨我不同,因為我是假貨

想死
繼續虐待我啦
我明 嗰d係佢ex鍾意食嘅嘢
「金仔,聽住,依個世界上,所有人都會離開你。」

所以,唔好將任何人睇得太重要

我曾經當老豆發噏風,直到我親身體驗一次

其實唔止一次,只係我每一次都唔信邪,妄想重要嘅人唔會離開自己

我行翻出房

這個世界,不是生離,就是死別

所以每個人都是孤獨的

「翻去喇,我地。」

阿螢點點頭,我地一齊去比錢

我拎住袋野,陪佢行翻屋企

入到屋,閂埋門之後,阿螢就摟埋嚟,開始錫我

我嘅手喺佢背脊游走,袋野沙一聲跌落地下

阿螢嘅嘴貪婪咁吸吮我嘅雙唇

呼吸加速嘅聲音,令昏暗嘅環境升溫
留名 金仔記唔記得我
留名 金仔記唔記得我

記得呀
想要波波的甜
加甜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞