是咁的,我嘅職業係ptbf

1001 回覆
2296 Like 53 Dislike
「我⋯⋯無薯茄仔咁得意⋯⋯」

「你係得意過薯茄仔。」我鬆開佢隻手

嗰一瞬間,佢有少少失望

我伸出手臂

「做咩?」

「補償囉,你摟住我隻手行啦。」

波波猶豫:「唔係咁好⋯⋯我襯你唔起。」

「摟啦。」
皮已正
金仔
我睇過遺言故,有啲唔妥果個睇睇下無睇
想問下有仲咩故可以追番?

利申:皮已正

遺書前傳?

唔知呀,見到有咩game creator 但起底又唔見有,可能我理解錯咗
Btw 睇緊遺書前傳同YouTube 段片
金仔

遺書前傳?

唔知呀,見到有咩game creator 但起底又唔見有,可能我理解錯咗

你睇哂唔妥就會明
「我驚你隻手斷⋯⋯」

「你食哂我個麥旋風呀,快啲補償比我。」

我搖一搖我隻手臂,示意佢摟

呆咗一陣之後,波波伸出手

「乖。」

佢摟住我手臂

啪一聲

她是對的

啪個下我笑出聲
「我驚你隻手斷⋯⋯」

「你食哂我個麥旋風呀,快啲補償比我。」

我搖一搖我隻手臂,示意佢摟

呆咗一陣之後,波波伸出手

「乖。」

佢摟住我手臂

啪一聲

她是對的

姊妹好波
「真係斷咗?」

波波即刻想縮手,我另一隻手捉住佢,唔比佢放開

嚇死,原來係我啲啪骨聲,即係啪手指嗰種聲

但啱啱真係有個錯覺,以為手已斷

「無事呀,我地行啦,你有無地方想去?」

其實我平時會叫下客人做豬仔之類,但對住波波,我決定唔咁叫

如果花名是事實,還是不要隨便改

「我想⋯⋯去做下運動。」

我突然縮一縮,心諗:「唔是活塞運動卦?」
身為一個肥婆 ff到個場面 啪一聲 好尷尬

Btw 支持金仔
金仔

遺書前傳?

你睇哂唔妥就會明

轉頭睇番
Btw 如果今仔做ptbf 可唔可以搵你
已經追到live,快少少出文
我幻想到比波波騎喺身上,將我肺部嘅空氣壓哂出嚟

我幻想到細佬骨折嘅痛

逝去龜頭如何留~得住?

我不知道~

波波用手喺我面前揮兩揮

「做咩呆咗咁?你唔想?」

我深呼吸一口氣

「行咯。」佢話
好好笑
留名
留定名跟進
我是來留明的~
薯茄?
薯茄?

我頂正奇怪個字有啲唔妥咁,完全認知唔到錯哂
蕃茄蕃茄,唔好意思!
https://www.facebook.com/begoldenyung/posts/616591165201259

大家可以幫手share下~愈多人睇愈多正皮我出得愈快!
睇到啪一聲個到大笑左出黎
多謝金仔
「其實我由細到大,都好想試下咁樣。」

結果係我諗多咗,波波唔係想同我上床

咁又啱嘅,話哂佢都係第一次拍拖

連比我拖住都驚路人會笑我嘅女仔,點會咁大膽要求性交易

細佬,今晚買蛋糕同你慶祝下

慶祝下唔洗買花拜你

「依個,一直係我⋯⋯我嘅夢想。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞