是咁的,我嘅職業係ptbf

1001 回覆
2296 Like 53 Dislike
金仔 我有買你本遺書
新讀者留名
正評留名 正呀
支持金仔
金仔 你受左咩刺激
strong post leave name
😦
又到食飲時間,出下文先
想睇下一個客
當我目送波波離開之後,我就開電話

我喺「流星號」嘅gp都打:

收工喇

星:喺碼頭已經

浩:我嚟緊

個gp入面另外兩個人,都係ptbf,gp名係由金琉玹、李星同陳浩然,各取一個字組成

我地三個,久唔久會喺中環碼頭,買支啤酒聚一聚,坐喺碼頭嗰啲樓梯度吹下水
李星嘅特色係夠高同大隻,雖然唔係話好靚仔,但勝在細佬個別名叫沉睡的巨龍

搵得阿星嘅客人,自自然然就係需要性服務

浩然就勝在夠靚仔,喺睇樣勝於一切嘅ig上面,佢係接得最多客嗰個

搵浩然嘅客人,上唔上床係其次,最重要係拖住個靚仔行街好鬼有飛屎,通常嗰啲客人都好享受外人羨慕嘅目光

每次見客嗰陣,佢個口頭禪都係

「喂,我叫浩然呀。」

收工喇

個gp入面另外兩個人,都係ptbf,gp名係由金琉玹、李星同陳浩然,各取一個字組成

我地三個,久唔久會喺中環碼頭,買支啤酒聚一聚,坐喺碼頭嗰啲樓梯度吹下水

唔好俾我知你叫孔劉

收工喇

唔好俾我知你叫孔劉

屌柒咗,原來有名 不過如果叫孔流好似仲好笑
李星嘅特色係夠高同大隻,雖然唔係話好靚仔,但勝在細佬個別名叫沉睡的巨龍

浩然就勝在夠靚仔,喺睇樣勝於一切嘅ig上面,佢係接得最多客嗰個

搵浩然嘅客人,上唔上床係其次,最重要係拖住個靚仔行街好鬼有飛屎,通常嗰啲客人都好享受外人羨慕嘅目光

「喂,我叫浩然呀。」

我要將你拯救 逃離人類荒謬

「喂,我叫浩然呀。」

最尾嗰句有聲有樣

「喂,我叫浩然呀。」

有聲
我地三個坐喺碼頭,酒都係一啖一啖咁飲

因為我地唔鍾意劈酒

尤其係飲到劏,我地都不約而同好抗拒

飲得辛苦嘅酒,無謂飲

「放低咗未呀?」浩然問我

我搖搖頭

「你又放低咗小曼未呀?」

佢搖搖頭

我地舉起酒樽,相撞乾杯

李星坐喺我地面前:「真係好。可以有,放唔低一個人嘅感覺。」

三個玻璃樽相撞

鏗一聲

遇不上最重要的人,巨龍射出的,不過是空虛,因為心靈,從未滿足

遇上重要的人,卻逃不過生離死別,最後只剩曾經填滿顏色的心,再次空白一片
浩然嗚呀
金仔係咪真係好鍾意dear jane
第一次睇你啲故 正已評
「又有一個ptgf死咗。」

唔知李星喺邊度收到風,已經係第三單

半年嚟,有個殺人犯對ptgf同ptbf進行無差別殺人

因為依單野,令好多ptgf同ptbf都金盆洗手唔撈,始終都係命仔緊要

「喂,你仲講。」浩然想阻止佢

「第一次係ptgf,第二次係ptbf,今次又變翻ptgf,下次嘅目標好有可能到翻ptbf。我只係想叫你地小心啲。」

「近排真係多事。」浩然嘆口氣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞