是咁的,我嘅職業係ptbf

1001 回覆
2296 Like 53 Dislike
點解咁快比我見到你開新坑

你啲故要瘋狂f5

讀者是咪唔太中意,二話不說負皮

負皮你出得少

夜深屎忽痕開坑,比次機會吖老細:

我正評咗

唔係有你一個正評我唔出得咁快架喇

第一次你出故可以喺第一頁comment

咁我都係第⋯⋯4個故啫~來日方長
留名睇新故
本新書係咪就快出?點搵你簽名

好快喺書局會見到,多謝支持!
咁快live左點算

我點算
舊讀者留名 有買舊書+拎簽名
見到"睇得出" 嘰一聲笑咗

咁新書都請多多支持喇~
係咪又會拍出黎 女演員會係邊個

欣宜唔差
點會又拍
lm

多謝你!
點解咁快比我見到你開新坑

係咪因爲你成日上連登講故台
一百句大話入面混雜一句真話,到底嗰一百句說話係大話定真話?

我知道依個肥妹好缺乏自信

一嚿朽木以為自己係藝術品,叫做自大

一件藝術品以為自己係朽木,就係自卑

平心而論,面對現實,佢要問我,就代表佢根本無辦法認知自己到底係乜

「點解唔相信自己係藝術品呢?」

我地經過燒味舖

波波望住玻璃窗入面,搓搓手指:「因為由細到大,我都只係一嚿叉燒。」
現實咁答都幾有急才

平心而論,面對現實,佢要問我,就代表佢根本無辦法認知自己到底係乜

我地經過燒味舖

波波望住玻璃窗入面,搓搓手指:「因為由細到大,我都只係一嚿叉燒。」
一嚿叉燒 笑咗
臨訓先睇到 聽朝返工睇
其實ptbf gf 都係各取所需姐
見到金仔正皮左先開始睇
現實咁答都幾有急才

咁讚我好咩
留名

我地經過燒味舖

笑撚到傻左
一嚿叉燒 笑咗

你追得好貼
臨訓先睇到 聽朝返工睇

好呀好呀
搞笑得黎又幾有feelsad sad地
先留名再睇文然黎後睇心情比皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞