是咁的,我嘅職業係ptbf

1001 回覆
2296 Like 53 Dislike
一次過追哂
舊讀者留名
沒有人可以在你身邊陪伴一輩子,所以你必須學習 失去
舊讀者留名
沒有人可以在你身邊陪伴一輩子,所以你必須學習 失去

認得你架
或者因爲每個人都孤獨,所以人先會想拖起另一隻手

我望住自己隻手

至少今日,波波有幾個鐘頭,唔再孤獨

大家都只係想,知道依個地球上有人可以接納自己

只係想有個人一齊跑步

一齊食叉燒

並唔係咩咁難實現嘅願望

偏偏好多人,窮盡一生都搵唔到咁嘅人

所以只要能夠取暖,唔介意去擁抱一個大話

「呃咪呃咯,正如啲飛蛾咁,明知道會受傷都會撲埋去啲火度。飛蛾就係咁傻架喇。」

飛蛾說,抱歉,我只是太冷

我合埋眼,告別今日嘅自己
Hi, 都係唔fb inbox你, 上水喺度留個正評.
between金仔其實係咪放唔低李星同浩然, 下次可唔可以寫D不被容許的愛情, 雖然我好抗拒睇愛情故.... sorry for 1999
成個畫面好sad
第一之追到live

唔洗故意影射出黎啦,無意思 講到咁明顯有咩謂
第一之追到live

第一之追到live

唔明
Hi, 都係唔fb inbox你, 上水喺度留個正評.
between金仔其實係咪放唔低李星同浩然, 下次可唔可以寫D不被容許的愛情, 雖然我好抗拒睇愛情故.... sorry for 1999

Hehe
新讀者here
睇到自己寫緊既故都慢左

咁你啲讀者會屌我
第一之追到live

唔明

我都覺得好明
加速
睇到眼濕濕 好感動
我都係好似波波咁

btw 一直係金仔既隱形讀者 今次真係決定上水
唔妥故我喊得好犀利
我帶住佢離開燒味舖範圍,廢事叉燒相視不相聞

「邊個會hurt啲呀?講hurt啲嗰個⋯⋯」

我錫一錫佢塊面

我嘅嘴唇,一早已經習慣咗陌生嘅皮膚,同陌生嘅嘴唇

但陌生嘅脂肪,真係第一次

陌生既脂肪
好好睇
lm 快d出
Live 左

正評加速

lm
Lm support
諗起肥芝做PTGF,嗚啊
好正 第一次追你既故
好笑既位真係笑到仆街
沉重既位又好唏噓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞