【決賽見】阿仙奴16-17球迷吹水區 CXVII

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
Transfer News Live‏ @DeadlineDayLive
Real Madrid will make a bid of £85m for Kylian Mbappé in order to beat Barcelona and Manchester United to his signature. (Source: L'Equipe)

18歲已經咁既價,屌你老母

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

緊係覺得年青球員賣咁貴 會害死佢地

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

普巴都算係個例子
Transfer News Live‏ @DeadlineDayLive
Real Madrid will make a bid of £85m for Kylian Mbappé in order to beat Barcelona and Manchester United to his signature. (Source: L'Equipe)

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

普巴都算係個例子

冇錢就真係會害死球會

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

幾錢都唔輪到阿狗出聲啦 你都冇錢

睇住老婆比有錢佬屌囉唯有

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

普巴都算係個例子

冇錢就真係會害死球會

到而家都覺得佢唔值。不過禾地連一半都比唔起 ,冇咩資格評論

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

呢個年代笑貧不笑娼啦,
人品性格跟本wfc

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

呢個年代笑貧不笑娼啦,
人品性格跟本wfc

Ching講得岩牙

全世界刀系甘

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

普巴都算係個例子

冇錢就真係會害死球會

到而家都覺得佢唔值。不過禾地連一半都比唔起 ,冇咩資格評論

球員嘅野好難話睇果一季半季就知值唔值,
但你冇錢去買去試就機會比人細咯。
大家都係買人,你阿掉3xm出來買沙加都有機會成材,
但買果一刻嘅成功率比人低咁解。
利熱呢十年係柒下柒下亂買人,
但人地起碼去試去博,
總會有機會彈返上來係時間問題

有錢買有咩問題,
最慘係無錢買之後
一切都係市場嘅錯

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

兩個大股東咁有米都要人自給自足

咁佢地都唔係靠掠阿狗既收入黎搵錢
咁又點會科水

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

Noted

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

作為阿迷
你地最想邊個黎?

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

作為阿迷
你地最想邊個黎?

新享利

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

作為阿迷
你地最想邊個黎?

Villa Chan

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

作為阿迷
你地最想邊個黎?

新享利

跟據過往經驗 咁後生過皇馬 最後都係冇得出 敗走/借去其他隊

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

Noted

今時今日嘅球壇,
要想衝英超一年冇返一兩億
淨支出買人都幾難,
但阿仙奴應該仲停留係6,7千萬嘅水位,
如果唔係撞正早幾年所有隊都大換血重組,
我諗都幾難

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

作為阿迷
你地最想邊個黎?

新享利

跟據過往經驗 咁後生過皇馬 最後都係冇得出 敗走/借去其他隊

高薪已袋,理撚得你,
有女照屌,最緊要識支持球玉

買唔起就扮清高
面對金錢足球現實啦

老闆有錢都唔科水

阿狗玩開自給自足=.=
股東好似冇分紅

咁又點會科水

今個夏天好似話會科水

作為阿迷
你地最想邊個黎?

屌帥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞