【決賽見】阿仙奴16-17球迷吹水區 CXVII

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
而家先走得 屌你老母

有冇帶遮牙?
而家先走得 屌你老母

而家先走得 屌你老母

有冇帶遮牙?

唔理啦反正流線形去水
仆番去睇波
岩岩收工,旺角場咩環境
岩岩收工,旺角場咩環境

仲晏過我
岩岩收工,旺角場咩環境

仲晏過我

屌佢老母臭西,28號成交夠膽今日晏就先批做得 比律師樓屌到仆街
【新書預告】
《我們是香港真本土》
湯家驊、雷鼎鳴、屈穎妍、陳莊勤、陳建強、盧業樑、李國章、何漢權、冼錦維、楊志剛、邱立本、潘麗瓊、阮紀宏、邵盧善、劉瀾昌、盛智文、黃芷淵、江迅 合著

「香港真本土」,由十八位本地專業界、教育界、媒體界人士親自定義。他們來自五湖四海,但沒有人可以否定他們對香港本土的認同與貢獻。每一位都有自己本土故事,他們從自身說起,細訴當年成長經歷、生活點滴,往昔的起跌和轉折,是社會與他們之間的互相見證。

————————————————————
#我們是香港真本土
#明報出版社
#即將推出

而家先走得 屌你老母

有冇帶遮牙?

唔理啦反正流線形去水
仆番去睇波

咁快輸
咁快輸

8分鐘就輸

川崎前鋒出唔到線真係輸自己on9輕敵
咁快輸

8分鐘就輸

屌你傑志6號同我比心機 唔想下屆又見到食屎狗佛山FC啊
咁快輸

8分鐘就輸

入場撐我傑
【新書預告】
《我們是香港真本土》
湯家驊、雷鼎鳴、屈穎妍、陳莊勤、陳建強、盧業樑、李國章、何漢權、冼錦維、楊志剛、邱立本、潘麗瓊、阮紀宏、邵盧善、劉瀾昌、盛智文、黃芷淵、江迅 合著

「香港真本土」,由十八位本地專業界、教育界、媒體界人士親自定義。他們來自五湖四海,但沒有人可以否定他們對香港本土的認同與貢獻。每一位都有自己本土故事,他們從自身說起,細訴當年成長經歷、生活點滴,往昔的起跌和轉折,是社會與他們之間的互相見證。

————————————————————
#我們是香港真本土
#明報出版社
#即將推出

咁快輸

8分鐘就輸

入場撐我傑

不了留守元朗睇爭playoff
咁快輸

8分鐘就輸

不過講真,辛祖呢d出到亞冠,應該冇麥基咁好用
咁快輸

8分鐘就輸

不過講真,辛祖呢d出到亞冠,應該冇麥基咁好用

係度妹
滿州恒大做乜拎支英格蘭旗出黎?
主席 以為踢港超呀
見到即討po話圖書館
有無手足可以話我知我廠主場定東方主場靜d
見到即討po話圖書館

差唔多,我去睇對西布朗果場真係好撚靜
牛丸有冇男朋友?
見到即討po話圖書館

綠日子同佢老婆做個陣靜d
見到即討po話圖書館

差唔多,我去睇對西布朗果場真係好撚靜

Rich
牛丸有冇男朋友?

Ching想cow?
見到即討po話圖書館

綠日子同佢老婆做個陣靜d

都無得做又點會聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞