【決賽見】阿仙奴16-17球迷吹水區 CXVII

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
蔚山個龍解圍落左西變左派膠
懷疑路狗系馬會員工
懷疑路狗系馬會員工

=.=
懷疑路狗系馬會員工

=.=

咁咪爽囉^_^

專呃手足錢比馬會
懷疑路狗系馬會員工

=.=

咁咪爽囉^_^

專呃手足錢比馬會

me不屌1.6咁低水
明明深夜西波,但垃圾阿狗都可以推到一個post 死忠多撚到

明明老婆派你帽,但垃圾傻閪都可以當冇事發生仲一齊咁耐 老襟多撚到

明明死mk,但垃圾港女都可以當冇事發生仲比佢屌 sp多撚到

明明老婆派你帽,但垃圾傻閪都可以當冇事發生仲一齊咁耐 老襟多撚到

6日子成日帶大陸客一齊CALL G

各有各玩

各自各精彩

跟本6日子而家唔想屌佢先送比手足食

哎,比雲加屌到殘哂

Lottin

Lottin

已經係我哋嘅人

Lottin

已經係我哋嘅人

俾禾仔個十四號佢

Lottin

已經係我哋嘅人

山狗去摩納哥
Arsenal's Emirates Cup fixtures to be played in July:

Saturday 29th vs. Benfica (4.20pm)
Sunday 30th vs. Sevilla (4.20pm)

冇得對萊比錫
今晚睇既 一定係垃圾

我認係垃圾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞