【決賽見】阿仙奴16-17球迷吹水區 CXVII

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
阿仙奴領隊雲加表示,即使前鋒阿歷斯山齊士仍未肯動筆續約,他亦可以肯定不會將他賣予其他英超對手,似有意打破他將轉會曼城的傳聞。

尚有一年多便約滿兵工廠的「A山」,有傳今夏將轉會曼城與領隊哥迪奧拿重逢,但雲加表明不會將這位28歲鋒將賣給其他英超球隊,情況與當年尹佩斯過曼聯不同。

「教授」說︰「你是要增強自己球隊的實力,而不是其他球隊,當年我放尹佩斯到曼聯是因為他已29歲,並希望簽下長約,但阿歷斯山齊士的情況不同,我認為他會續約留隊。即使他不續約,我仍會把他留下,不希望賣予其他英超對手,但我深信他在球隊很開心,會留下來。」

屌你老母
佢即係話rvp 29歲要長約 所以賣走佢?
當年已經傳rvp 最後買到普度回心轉意想留
但雲加賣
如果係真 雲加即刻死

比著其他球會有個應屆英超神射手,即刻搵佢續長約啦,依家反而球員想續長約,個領隊/球會唔肯,弱撚智

佢話個陣無錢/無力爭冠留唔到佢我都算數

屌如果真係因為咁既濕鳩原因賣既呢單野真係自取其辱
通常 自信topic 最終刀會豬
屌李老味
阿仙奴領隊雲加表示,即使前鋒阿歷斯山齊士仍未肯動筆續約,他亦可以肯定不會將他賣予其他英超對手,似有意打破他將轉會曼城的傳聞。

尚有一年多便約滿兵工廠的「A山」,有傳今夏將轉會曼城與領隊哥迪奧拿重逢,但雲加表明不會將這位28歲鋒將賣給其他英超球隊,情況與當年尹佩斯過曼聯不同。

「教授」說︰「你是要增強自己球隊的實力,而不是其他球隊,當年我放尹佩斯到曼聯是因為他已29歲,並希望簽下長約,但阿歷斯山齊士的情況不同,我認為他會續約留隊。即使他不續約,我仍會把他留下,不希望賣予其他英超對手,但我深信他在球隊很開心,會留下來。」

屌你老母
但雲加賣
如果係真 雲加即刻死

比著其他球會有個應屆英超神射手,即刻搵佢續長約啦,依家反而球員想續長約,個領隊/球會唔肯,弱撚智

個年之後明明就係個個話如果前面係VPS就拎到冠軍

怕乜撚 有無自信都豬

怕乜撚 有無自信都豬

深夜西波

屌你老母
但雲加賣
如果係真 雲加即刻死

當年老野係咪要1年1約?
同老野續長約既風險大d嘛
續肥約年期緊係越少越好
不過今時唔同往日
當年係簽到基奧特 普度 卡蘇
雲佩斯仲未走
搞一大輪 傳佢見買咁多人想唔走的
當時我仲同同事講有基奧特
佢咁老 賣佢有好價錢都好丫
因為曼出2000幾萬鎊 得一年約 29歲
當年黎講唔算壓阿狗價
而家諗返

怕乜撚 有無自信都豬

撚李老母

屌你老母
但雲加賣
如果係真 雲加即刻死

當年老野係咪要1年1約?
同老野續長約既風險大d嘛
續肥約年期緊係越少越好
不過今時唔同往日

一佢老母咩,路斯基呢d比2-3年都唔過份啦,黃金時期拎黎陪你阿狗重建
贏完鏝城 我廠自信心已經番哂黎
當日雲狗自己出聲明話唔續喎
當日雲狗自己出聲明話唔續喎

睇老野個講法當日應該係雲狗話要多年約,老野開一年所以佢唔續
老野續自己份約就下下兩三年
老野續自己份約就下下兩三年

又反雲…
阿狗依個幾月成日都深夜2 3點踢 逼害亞洲球迷

渣ga
贏完鏝城 我廠自信心已經番哂黎

三中堅遲早出事

當5後衛咁睇
唔知係咪睇阿狗多

個人自信心唔太足
唔知係咪睇阿狗多

個人自信心唔太足

唔敢望人…
唔知係咪睇阿狗多

個人自信心唔太足

個人問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞