【決賽見】阿仙奴16-17球迷吹水區 CXVII

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
雖然牛丸揚言要零失球,但近來東方未能保住清白之身,作客對實力高一班的水原藍翼失5球情有可願,但3月中及4月頭的港超,面對南華、飛馬和流浪都失3球,特別是應付高空球不時失位,牛丸表示近日已加緊改善問題:「很多失球都可以避免,現在我們都加緊練習防守對位及盯人。我重看比賽片段,對方很多傳中球落點和入楔都很有質素,我們要努力減少對方傳中次數,加強搶逼降低傳中質素,以減輕後防壓力。」

知都無用

我傑就單位數失球, 但要亞援同外援一定要註BONG, 金東進, 華杜斯呢3個, 唔係既話一定比人456

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

4個外援, 其中一個可以係亞援, 如果你想註4個亞援都OK

咪即係今年亞冠註既人
雖然牛丸揚言要零失球,但近來東方未能保住清白之身,作客對實力高一班的水原藍翼失5球情有可願,但3月中及4月頭的港超,面對南華、飛馬和流浪都失3球,特別是應付高空球不時失位,牛丸表示近日已加緊改善問題:「很多失球都可以避免,現在我們都加緊練習防守對位及盯人。我重看比賽片段,對方很多傳中球落點和入楔都很有質素,我們要努力減少對方傳中次數,加強搶逼降低傳中質素,以減輕後防壓力。」

知都無用

我傑就單位數失球, 但要亞援同外援一定要註BONG, 金東進, 華杜斯呢3個, 唔係既話一定比人456

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

無跟開傑志,華度斯留唔留到?
Emirates FA Cup final details confirmed
We have received confirmation of the match details for our Emirates FA Cup final against Chelsea on May 27.
The Emirates FA Cup final will be played at Wembley Stadium as under:

Arsenal v Chelsea
Saturday, May 27
Kick-off: 5.30pm
Live on: BBC One and BT Sport 2

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20170425/emirates-fa-cup-final-details-confirmed
雖然雲加揚言要零失球,但近來阿仙奴未能保住清白之身,作客對實力高一班的拜仁失5球情有可願,但3月中及4月頭的英超,面對利記、水晶宮和西布朗都失3球,特別是應付高空球不時失位,雲加表示近日已加緊改善問題:「很多失球都可以避免,現在我們都加緊練習防守對位及盯人。我重看比賽片段,對方很多傳中球落點和入楔都很有質素,我們要努力減少對方傳中次數,加強搶逼降低傳中質素,以減輕後防壓力。」

知都無用

知都無用

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

華度斯好撚勁
東方成場要界限街嘅人幫手打氣 垃撚圾

知都無用

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

華度斯好撚勁

人地踢過西甲
達哥

知都無用

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

嬴到冠軍應該會簽多年, 嬴唔到既話留黎都冇意思啦, 唔通留佢係度踢2場亞冠外咩
含大個政治banner 真係好肉酸

知都無用

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

華度斯好撚勁

人地踢過西甲

金東進都好撚勁

足總又唔會做野

足總又唔會做野

AFC 話個別事件姐
本身互屌已經好比面你
敬酒唔飲飲罰酒

足總又唔會做野

東方係佛山隊黎架嘛, 邊係香港球隊

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

華度斯好撚勁

人地踢過西甲

金東進都好撚勁

踢過辛尼特好似有踢過R聯

知都無用

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

嬴到冠軍應該會簽多年, 嬴唔到既話留黎都冇意思啦, 唔通留佢係度踢2場亞冠外咩

又唔係咁講,質素既野擺係到幫手搶返冠軍都好呀

足總又唔會做野

係佢地面前撕爛件波衫

足總又唔會做野

個陣fb講曼狗踢歐洲賽利迷都肯含淚撐,呢隊狗西就變過街老鼠幾乎隊隊都想佢收皮,好反思下自己做乜柒黎

轉頭比班和諧撚屌
There's a huge argument between Jose Mourinho and Manchester United medical department on Aon Training Complex yesterday.

United's medical department suggests Phil Jones and Chris Smalling shouldn't rushing back to the matches on April due to their long term injury record and recovery progress. But Mourinho hold a contrary opinion against team doctor and said both of United defenders should be available on Manchester derby if they have "crazy mentality".

足總又唔會做野

個陣fb講曼狗踢歐洲賽利迷都肯含淚撐,呢隊狗西就變過街老鼠幾乎隊隊都想佢收皮,好反思下自己做乜柒黎

轉頭比班和諧撚屌

香港啲球迷好多都爛大愛咁連敵隊花名好似曼狗都唔叫得,話咩理性球迷。東方同狗志可以咁都俾人圍屌真係成隊解散算啦。

知都無用

唔係3+1咩
仲有費南度都要註

咪即係今年亞冠註既人

又唔係咁講,質素既野擺係到幫手搶返冠軍都好呀

聽講人工唔平
去多啲西乙西丙挖人得唔得

足總又唔會做野

轉頭比班和諧撚屌

比人踩到心囗香港人仲坐定定係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞