【決賽見】阿仙奴16-17球迷吹水區 CXVII

1001 回覆
2 Like 21 Dislike
尋晚對面有幾球都好近磅
如果佢地好運d, 已經輸幾球
我廠要到加時先多返d機會
意大利轉會專家迪馬濟奧網站表示,阿仙奴為施薩斯尼開出的要價為2000萬歐元。

此前有消息稱拿玻里有意1000萬歐元簽下波蘭門將施薩斯尼,後者本賽季從阿仙奴租借到羅馬效力。不過迪馬濟奧網站消息稱,阿仙奴為施薩斯尼開出的要價為2000萬歐元,這是拿玻里方面無法接受的。

但是媒體表示,拿玻里願意為施薩斯尼提供五年的合同,他們會將這名波蘭門將視作列拿的接班人。

留啦吊 間謀跌曬watt

唔係已經放左OOOO?
達哥今次好勁
秒殺隻boss
有個埃及fd翻譯左陳晚埃及佬大叫個句

今晚屌你老婆

傑出阿仙奴 第74集 20170424 "雲爺爺重頭再來之密碼:「3」"
https://www.youtube.com/watch?v=t6xUI5Uo7Tk

好想知快d講出書一定買一百本支持

傑出阿仙奴 第74集 20170424 "雲爺爺重頭再來之密碼:「3」"
https://www.youtube.com/watch?v=t6xUI5Uo7Tk

原來仲有做緊

原來仲有做緊

今晚屌你老婆

今晚屌你老婆

羅寶巧想屌綠日子老婆

今晚屌你老婆

羅寶巧想屌綠日子老婆

想撚下6日子姐
多毛唔岩我

今晚屌你老婆

羅寶巧想屌綠日子老婆

想撚下6日子姐
多毛唔岩我

你幾時帶我同HII子見識下

好想知快d講出書一定買一百本支持

真⋯主⋯

Thanks allah
牙狗圍爐
星期三對李斯特城
星期日對熱狗
兩連敗
星期三對李斯特城
星期日對熱狗
兩連敗

雲加贏咗鏝唔即刻公佈續約
之後已經冇機會
星期三對李斯特城
星期日對熱狗
兩連敗

8連勝,前6全部輸晒
阿狗後上奪冠
雲加續約5年
睇緊蝗疤大戰精華
場波好高質
睇緊蝗疤大戰精華
場波好高質

兩邊龍門都咁撚勁嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞