仲諗緊買唔買貓好?入嚟睇吓等緊你領養嘅主子啦!!

836 回覆
795 Like 13 Dislike
之前 contact 過領養發覺原來我屋企 d 蚊綱係唔合格。
如果係磁貼蚊網就唔夠穩陣, 佢地夠力整開架
佢好得意個樣好慘慘豬
希望有人會欣賞佢愛錫佢

https://www.facebook.com/groups/catiscat/permalink/4863886057017592/
Hand in paw改咗名?搵唔到
有無裝貓網既舖頭推介?
普通網同埋透明膠都想睇下
而家改咗名做遇貓堂
https://www.facebook.com/yumeowtong/
因為樓豬有啲忙,
之後我見到啲一直都未有人領養嘅貓貓先post上嚟

隻貓合唔埋嘴仔
露左少少風咁
其實有冇事(天生)
有冇問過醫生?
問左
話係上「惡」長左啲
唔影響食野就得
驚佢大個會愈來愈嚴重
問多個醫生,
如果都係咁講嘅話應該真係冇問題
我會再帶佢睇多次
我見異短個啲都係咁
勁奇怪
Push
領養隻動物都咁撚煩 又要影撚曬我屋企 又要左填右填 又要俾你黎家訪 屌你老母俾你黎住埋體驗埋好唔好啊?

兩星期無收到回應就落選?屌你老母識唔識同人講聲唔好意思 xx已經有其他更適合人選 就算人手有限 基本mark低申請人 copy and paste應返申請人有幾難?

唔好意思惡死咗少少 近排成家人遇到隻好合眼緣嘅唐狗 想盡快有人手覆 佢答我人手有限 兩星期唔應你就收皮了 唔係唔係 就咁send張相圈起句嘢就答完

鼓勵人領養 但完撚完全本末倒置 唔好意思 月經式發洩
Ps 張圖係咁啱碌到想上黎發洩吓
利申 三隻唐狗 一隻領養 兩隻流浪狗 方式返屋企
辛苦哂你多謝你嘅善心

不過都要俾啲心理準備想搵領養嘅各位,
要預咗pm義工有七成機會不獲回覆,
因為實在太多人申請領養
特別係有品種/bb貓狗,
佢哋隨時收過百pm
想問下養貓仔既你地 如果屋企趟窗長超過一米點裝網

雖然唔會開盡 但係大約都有半米空間

係咪用好多個12蚊店格仔網砌 定係有其他方法

Btw遇上閪貓義工自己keep貓好灰
Lm
睇吓你工作時間會唔會太長,
正常朝九晚五嘅話,
出門餵一餐、返到去餵一餐、陪佢玩吓,
只要屋企執得整齊又有窗網其實冇問題

真係擔心可以裝個寵物cam,
仲可以自動餵糧添
絲打你肯唔肯花錢?
我諗去啲專整窗網嘅公司應該會幫你整到,
始終人哋有經驗、自己又唔洗煩

如果怕貴嘅話要睇吓其他巴絲有冇經驗
加油
我有上網睇過 嗰啲公司續隻窗計 要成幾千蚊 太貴

見12蚊店最大得62x40cm格仔網 都要買好多個

想問你地格仔網加索帶diy應該就ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞