男人冷暴力分手咩心態?

445 回覆
282 Like 18 Dislike
冷暴力就係希望我地知難而退
我半年前就係咁俾ex冷暴力對待
喺冇任何先兆下就突然同我講 想冷靜 壓力有d大 大家分開下先 果刻我仲on99咁諗佢因為咩壓力咁大 其實後來發現一切都只係藉口黎 真正嘅原因係佢喺apps識緊唔同嘅女
知佢唔想做衰人 等我講分手 但最後都係冇同佢講 佢唔想做衰人吖嘛 我都唔想

時間過得真係快,想同你講嘅係:未玩夠唔緊要 唔好出黎害左第二個女仔 thx
起碼係覆你句ok, 唔係藍剔
想d女同情佢掛
我都冇鬧 果刻係一切黎得太突然 個心痛到唔識俾反應
默默離場就算
same本來想去佢屋企樓下傾,下一秒同我講佢想一個人多d

個下個心好痛,知道男人講得分手就冇彎轉,放手係我最後既溫柔,但已經喊到收唔到聲,個陣仲要係party rm玩緊,全部人問我咩事,我喊到連分手兩隻字都講唔出。
都唔洗ga la
想傾嘅話一早會同我地傾左 而唔係咁樣冷暴力對待 佢仲有冇心去行落去 其實我地一早知 只係唔想去面對姐
下一個更好呀 絲打
個時我仲好天真以為佢仲對我有心
屌 我果時都係on99咁諗佢有咩壓力大到要咁樣冷暴力對待我 原來唔係 係佢喺apps周圍cow緊人
諗返都覺得自己on9
其實有時真係當局者迷
以為同對方相處過一排就好清楚佢係啲咩人
但最後都唔及外人睇得咁清楚
當時有朋友叫我直接去搵佢傾
我又唔想做到咁難睇
當初話打比佢傾佢都唔肯
根本佢就想好似擦子膠咁擦走我
“以為同對方相處過一排就好清楚佢係啲咩人” exactly 係我當時嘅諗法我個frd 唔識佢所以先會話佢無情,我了解佢,明白佢一定有佢嘅原因

同埋,當面捉佢地傾都冇用。如果佢地肯講,一早講左啦。我後黎撞到佢,當面問佢,佢咪又係求其作個原因俾我
咁絲打你點呀
其實係好多依啲人
迫緊女方會更加chur
同埋好強烈有被遺棄的感覺
但睇到依啲時候佢地都照顧唔到自己
我當年都係咁但絲打你睇到哂以上劇情後,就唔好再折磨自己啦
果次之後,對新朋友戒心大左好多。呢個男仔係透過frd識,而我個frd 識左佢好多年。咁都可以咁仆街,之後我對於係d 活動,或其他場合識而又冇common frd嘅人,好有戒心,好驚又會係咁
我之後都會繼續付出,但會慢慢,少少咁做,唔會咁快擺哂個比落去
無論係熟嘅common frd 定app, 都係相識嘅途徑jeh, 當然網上識或冇common frd 咁識,要更加小心,但有common frd 咁識唔代表唔會遇到仆街渣男
過左一個月都仲係唔開心
但情緒就無之前咁崩潰
你係佢邊個先
未啊屌 仲一齊緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞