[大腸7-0 Undefeated] NBA 2019-20 復賽討論區 (5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
太陽出來了
俾ching燈死
留名睇全中

最後lillard雖然輸了但贏盡掌聲
大腸表示多謝
明明原本可以拎拎兩隻3d
Smith連出場既機會都無 點搞?
個陣成班吹到個pick好值錢
我都記得trade嗰日柒碌迷已經屌到開花
唔係76迷都屌到開花啦
話到明費城之子想去76
老母又喺76度做
無啦啦trade撚走人
真係得melo一個fa走會畀人笑
其他球員sign and trade都會讚有情義
臨老先有罰球射
又唔怪得人哋嘅 佢終其一生做嘅決定九成都錯
同Nuggets 簽五年唔簽三年
走去Knicks 唔去bulls
去okc 又放棄埋自己個交易否定權
去火箭底薪 做埋人哋契弟 都係被拋棄
明明FA走Knicks最好
係要trade
結果下年nuggets打得仲好過knicks
真係得melo一個唔fa走會畀人笑返轉頭
其他球員sign and trade都會讚有情義

最戇鳩係為咗佢送埋比立斯走,本來已經疊埋心水喺鄉下打到退休入教練團
sign and trade無咩
佢季中叫走
不過重點都係,點走都好,打好波就得
melo knicks
佢去bulls仲唔夾啦
rose咪又係另一個ai
錯條撚咩

Melo同A米夾左幾年,已經係A米嘅助攻者頭幾位

依季knicks如果打好少少過左綠軍

可惜都係撞正熱火,有啲難champ

但唔係無機會
呢季咪過左綠軍 但過唔到溜馬 個個都傷晒
JR 拎完第6人 潛咗水 Kidd3分0入
playoff真係打melo一個
記錯sor

命運就係咁

場波早一日打,遲一日打,個態就可能唔同

kidd真係俾完希望又俾失望
瘤弱近十年最光輝嘅時刻都係melo
Melo + jr其實幾好睇
個陣金塊最好睇

Melo birdman k-mart jr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞