[大腸7-0 Undefeated] NBA 2019-20 復賽討論區 (5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
啲硬件唔得、刷數據冇意思
當年Lakers 低潮期 夠大把人講Kobe 應該會去邊度
係我眼中
一嚟 今年證實咗呢一隊年輕嘅太陽有競爭力
二來 佢係呢隊波可以做大佬
第三 佢喺呢隊波冇人質疑 可以獲得尊重
大家要明白嘅係 佢去到其他隊就未必有咁嘅待遇 去勁隊嘅話唔再係大佬 去其他隊亦都好難再搵到一堆咁有潛力嘅隊友
同埋睇得出佢幾鍾意佢嘅隊友同埋呢隊波嘅
所以我覺得佢會留低
佢本身中距離有一定準成度
可能之前停賽失去左手感
我覺得佢進攻端需要學多啲進攻腳步同埋練番個手感出嚟
防守方面就要提升一下防守概念同唔好咁驚碰撞
未見過牛龜咁大隻咁撚soft
分分鐘我係籃底都係轉身fade away
打錯,係得啲硬件勁
加上西岸每一隊都有實力
唔打點知邊個贏
照你咁講 今年雷霆晨早收皮
西書個人能力一定係勁D
但高階數據同球隊勝率其實cp3係贏晒西書
齋講對球隊影響一定係cp3大D
當然都有其他因素,但今年wb嘅火箭真係無前年cp3帶嗰隊咁勁
佢要明白soft同埋剛柔並重係兩回事
Olajuwon 同Embiid 呢啲就剛柔並重喇
屌佢老母智商係咪得50
求神拜佛上中間頓
依個是撚但
橫掂本來應該都抖
同埋以熊嘅狀態
鹿應該冇字母都夠贏
三巨頭都會出
希望有啲威脅
中間頓筆掃上場都冇
依場應該點都打一排
仲可以期望銀狗造到腸拓
邊三巨頭?
奶ching幾時開始咁憎ayton
應該都係複賽
我都係果句啦
冇JJJ,bucks 上Lopez Brothers 都得
小牛上場擺明認真打,點放生
如果拓唔係輸左艇果場,依家已經站穩第8睇其他3隊爭第9
屌又有搞頭喎
臨停季個排其實好轉咗
屌你一出返嚟又變返以前咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞