[大腸7-0 Undefeated] NBA 2019-20 復賽討論區 (5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Yes, 果場Mavs 齊人都係輸比大腸
我上面有講
nba 每一隊都有實力贏獨既
但睇戰績(overall睇),腸始終係下狗
humble d先
利申撐腸
希望書生教訓淨係識唔合理出手既垃圾Rapper
都係果句啦 唔單止實力
考慮埋獨行俠個排名已經唔會郁
打埋呢場就playoff
所以佢哋會有好大嘅機會rest Luka 同KP
腸獨喺今個賽季入面打過三次
Bubble 入面打過一次
除咗第一次19年11月果場輸咗之外
剩低兩次面對齊人嘅獨行俠都係贏嘅
再加上複賽之後又係另一個世界
灰熊墮落 馬刺重回軌道 溜馬Warren 爆seed 大腸undefeated
呢一啲都係如果冇bubble 嘅話就冇乜機會嘅事
更何況好似拓咁
如果佢哋係呢一個陣容冇病冇痛由頭打到落尾
一定係西區頭六
所以以overall戰績去概括 就未必真係睇得出呢一刻佢哋嘅實力
仲有Oubre同Baynes 未出
依兩件應該真係有po先有得出
久違既標題燈 呢到邊有人介意
By losing every game in the bubble, the Washington Wizards rank 22nd in the league in wins, but 2nd in losses.

With a record of 24-47, the Wizards have surpassed the previously bubble-ineligible Hornets, Bulls, Knicks, Pistons, Timberwolves, and Cavaliers in losses. They currently sit tied with the Atlanta Hawks at 47 losses, but the Wizards have a chance to take sole possession of second place tomorrow with a game against Boston.
At 50 losses, however, the Golden State Warriors have clinched the most losses of the season.
大飛
兩個後備殺手傷左?
好似無乜點見到有岀
Pg 可愛各自iso
可以去到幾遠呀?
驚第二輪都過唔到喎
Lou Will 呢家有落返場打
Montrezl Harrell 岩岩返咗bubble,好似話要隔離4日,唔知趕唔趕得切打雷
大飛係成個聯盟入面比我感覺最唔團結既一隊
上季已經一開局又係贏小牛
之後記得都係贏
牛好似被我地剋死
佢地guard仲要守得麻麻
前幾日打牛第一節一開波跑左幾分鐘戰術嗰下係好震撼
唔似冇練過
但我覺得好似扮出來咁
po自然有kawhi mode
成堆bev lou harrell都會歸哂位
未計太多ring chaser, 好似reggie, morris
呢排仲要Zubac打得幾好
初入腸post有冇野需要注意
想問,其實西岸排位唔係已經定左咩?各隊場差應該追唔到?
睇緊速龍對76人
個旁述:no embiid no simmons no problem
熱火勁撚到
nunn仲要今場上得
腸熊邊個輸就邊個收皮 好似係
講緊playoff中游果堆呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞