[大腸7-0 Undefeated] NBA 2019-20 復賽討論區 (5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
Vaughn said all the #Nets starters will play vs. the #Blazers.
咁樣都唔雖敗猶榮啊 複賽前被預測0.1%入play-in
但係而家連國王水雀都bye bye埋嘅時候 佢哋都仲喺度爭緊

下年嘅事好難講 起碼我喺呢隊波身上睇到未來
起碼經歷完呢個咁特別嘅bubble 之後
太陽自己嘅士氣開始慢慢有返
老實講好耐冇見過太陽係咁嘅樣

加上大腸全部都後生 依家Bubble呢個陣容最老都只不過係Rubio 29歲
可以話如果keep得住呢個陣容 多一兩年時間培養佢哋之間嘅默契同埋能力
再加大力度培養下Ayton
呢一隊波未來幾年絕對有實力
咁雷應該穩贏了 箭trade左仲衰過未trade
唔好忘記而家呢隊波嘅大佬Devin Booker 只係23歲
比多幾年時間佢啦 呢個痴線佬大把未來
假假地都係最後生嘅70分先生
雙線同時進行
要邊睇太陽 邊睇熊嘅stat
的士佬咁撚樣
球迷或成最大輸家
爛網三巨頭都會打拓
希望打好啲
預計的下年係入唔到playoff
勇, 鵝食位
Ayton閪咁, 仆街Sarver唔知做咗啲乜春, Booker過埋下年走

sor睇慣咗, 係灰心啲
我愛cam carter bridges
[ESPN Stats & Info] The @BrooklynNets are now the only NBA team left that has had a lead in every game this season. The Clippers were the other entering Sunday but trailed the whole way in their 129-120 loss to Brooklyn.

原來有依啲stat
2021多大魚
如果太陽GM做到嘢
哪怕簽啲綠葉
Booker 都未必走
其實Booker prefer 留Suns
Ayton 訓練得好嘅話好料嚟㗎
佢而家嘥料姐
訓練有成嘅話
Ayton 可以比下KAT做現役四大中鋒
人地講一兩次love邊度
booker真係講咗好多次, bledose有一次, 早排green又一次
佢防守好過KAT好多了
老實講bubble跟guard跟得唔錯
blockblock都多咗好多
不過係shooting同hook都....
支持太陽......

但拓荒者打潮人戲碼上又好睇D....
(最好打柒潮人 )
已經吸咗唔少
如果打埋play in嘅應該有用過一兩次po
當然真係入埋就完美
今年沖到應該下年沖到
驚keep唔到團火
下年預返nurkic係度, por穩入
勇穩入, NOP差唔多
爆哂位
真心唔會
POR防守仲差過PHX好多
Season Age Tm Lg Pos G GS
MP FG FGA FG% 3P 3PA 3P% 2P 2PA 2P% eFG% FT FTA FT% ORB DRB TRB AST STL BLK TOV PF PTS
2017-18 32 HOU NBA PG 58 58
31.8 6.3 13.8 .460 2.5 6.5 .380 3.8 7.2 .532 .550 3.5 3.8 .919 0.6 4.8 5.4 7.9 1.7 0.2 2.2 2.4 18.6

2018-19 33 HOU NBA PG 58 58
32.0 5.2 12.4 .419 2.2 6.1 .358 3.0 6.3 .479 .508 3.0 3.5 .862 0.6 3.9 4.6 8.2 2.0 0.3 2.6 2.5 15.6

以上係CP3 早兩年係箭既數據

Season Age Tm Lg Pos G GS
MP FG FGA FG% 3P 3PA 3P% 2P 2PA 2P% eFG% FT FTA FT% ORB DRB TRB AST STL BLK TOV PF PTS
2019-20 31 HOU NBA PG 57 57
35.9 10.6 22.5 .472 1.0 3.7 .258 9.6 18.7 .514 .493 5.1 6.7 .763 1.8 6.2 7.9 7.0 1.6 0.4 4.5 3.5 27.2

呢個係龜今年既數據 老實講1換1既話龜係勁D 喎
外線差姐
守湖外線真係無驚過
聽日有viu播
拓對網
係咪Peter 講 ?
多數都係佢同驊哥啦,無得睇驊哥寸字母
鹿po點都有一場啦,驚乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞