[大腸7-0 Undefeated] NBA 2019-20 復賽討論區 (5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
呢幾場冇左ds17 睇到Sga仲未夠經驗帶到隊住
仲未擔得起大旗住
佢在場有個控球榜住佢 佢表現會好好多
又唔係嘅
有時係會入panic mode甩
但一入態又真係幾好丁
箭睇咗近幾場都係一拉空中間俾西書/ 登子單打
有人夾就山分0度出手
季初無咁單調而家直情係有兩節都咁打
同早兩季大家企定定等射三分無乜分別
拉唔到spacing成隊就hang晒機

迪安東尼教波真係有一手
吓okc tiebreaker係贏埋roc??
係 兩勝一敗
有冇箭迷解釋下
我唔太記得季中了
乜okc咁剋hou架咩
Steven Adams唔係應該完全無用咩對Hou
之前係因為SGA,德國mk hot hand先贏定點
我覺得trade硬
2021 CP3一定exercise player option
2021史上最大market先來食CP3 44M
點玩
印象中雷好似未打過真小球既箭 箭打完雷之後先做trade
咩阿
唔係季前trade咩
pg後幾日ma
想問季後賽幾時打?
佢應該係指trade走Capela雷係未打過冇Capela嘅火箭
啊係
sor
唔一定
2021 Mk+Adams完約係有Cap追其他role player
火箭而家打法好大機會應該廢咗adams嘅高位策應
反而應該係要雷迷出嚟解釋吓
箭套戰術係人都知,拉spacing單打同三分,所以係睇雷有咩計仔
唔洗問
無wb 箭輸鳩緊
馬刺都贏唔到
3陣 都j
MK先要續啦, 先26歲, 你當lou咁打都夠
同埋2021唔會追role player啦, 一定大手, 你當好似nets咁都得
CP3個44M真係好阻住
而家歐聯歐霸打緊喎
打完歐聯隔一陣就開季
冇Westbrook 雙核應該易守好多
同埋果兩場都唔係hot hand
邊個會去OKC
字老母死垃圾,冇腦去掃街啦,死傻系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞