[大腸7-0 Undefeated] NBA 2019-20 復賽討論區 (5)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
兩隻廢物咪阻住我啞
懶去搵張柒圖,大佬呀罰球多撚過入球,好意思話無人守到佢,緊係啦,無人想咁快6犯收工咁緊係大撚把空位射外圍啦cls
同龍一樣
儲young talent儲到一定程度就換剩返一兩年嘅星
暫時最合到呢個Criteria就是Lavine
讀埋ball ok?點解佢jm9呢排咁柒
手順既話 catch & shoot都夠射到廿分
相反最擔心係佢防守仲係太嫩 驚犯一兩次錯就俾malone換佢返bench
巴頓係終極垃圾
咁都要有個好教練,龍果個真係堅喎
佢咪唔好打
我啞照拎champ
我okc都有雙教頭
唔控場就咁打都夠贏
巴頓唔復出咪得
而家NBA又旺番真係好,唔洗睇足狗吠,d足球真係悶撚過閪,成場入得幾個波,而家無球迷扮下罰鳩叫下,成場波靜鳩個靈堂,個個死狗咁妹下妹下
1st
Sixers vs Celtics
Heat vs Pacers
Nets vs Raptors
Bucks vs Magic

如果熱水入到2nd rd既話, 字母要對熱水班鋒線,如果佢仲係好似上年po咁既話實出事
ff雷打贏箭都make sense d,cls ff tor贏艇jm9
成班鋒線夾字母你都咪話唔正
講堅既 宜家grant仔真係綜合能力好過porter仔 今日仲要咁射得 驚佢playoff變防守漏洞
私心希望留返波叔養老
如果相信SGA有料既話,佢仍然需要呢個老波骨帶一陣隊
MPJ Millsap Grant三個輪換就得
防守其實唔算太差,但好多時唔夠集中走甩人
傳授晒cp d濕鳩野俾sga
第一輪當值對大飛
大飛會唔會比當值趕落船
宜家咁咪幾好 順便俾cp9洗下底
唔會啦,大飛剋住牛
當值 場場三 20都應該搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞