[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
終於做到mini piano
今日下晝先開始溫返書我真係服咗自己

Object doesn't support this property or method

The item with the specified name was not found

我卡左係normalize個到
邊到唔識

奇怪
尋日整極都有BUG所以暫時放棄左
頭先開返出黎個BUG唔見左
最後一次上LSF堂

最後一次上LSF堂

差D唔記得今日有佢堂 希望唔好訓過龍走咗
成年以黎得佢堂係一堂都冇走過

一諗起下個sem無得見Siu Fai bb就好想喊
終於無堂

終於無堂

宜家返去上堂
終於無堂

宜家返去上堂

放假嘅感覺
有冇手足知幾時可以apply second maj
between 有冇手足報左政府intern

psssip?
toxic jj 無人叫我影相
有無巴打讀過CLE既korean I?
想問下Comp1022Q個normalize button
assignment slides叫我地搵返相應note off
我偷雞淨係搵咗下個一樣既pitch會唔會出事

如果個抽music每個note 肯定要off完先會再on就冇問題(姐係現實咁)
但如果咁:
0 62 On
1 65 On
2 62 On
3 62 Off
4 65 Off
5 62 Off

打完自己都覺得冇可能會咁

佢話會用佢set music notes去check
assignment slides叫我地搵返相應note off

如果個抽music每個note 肯定要off完先會再on就冇問題(姐係現實咁)
但如果咁:
0 62 On
1 65 On
2 62 On
3 62 Off
4 65 Off
5 62 Off

加個for loop 去搵咋嘛

但如果咁:
0 62 On
1 65 On
2 62 On
3 62 Off
4 65 Off
5 62 Off

加個for loop 去搵咋嘛

係呀我都係for loop
但搵完一樣既pitch之餘仲要對一對係咪Off唔係Off要再搵?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞