[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
新人lm
Barn果啲電腦唔係出叫你揀邊部printer abcd而係出cutepdf既話係咪最快想印到野方法係換過部電腦
Barn果啲電腦唔係出叫你揀邊部printer abcd而係出cutepdf既話係咪最快想印到野方法係換過部電腦

正常佢default 係printer 唔係cute pdf
btw barn a?
有無ching去過或打算去KAIST exchange

想去梨大多d

Kaist好少女女
jype搶錢

大黑都差唔多

the awekening都係得2個version
新人lm

新人lm

有冇人覺得barn b啲電腦又慢左?
上個禮拜load左5分鐘先入到

正常佢default 係printer 唔係cute pdf
btw barn a?

去返desktop 開個print quene utility
個printer disconnect咗

其實可以自己裝barn 啲printer 落自己電腦 唔駛用netprint

班人down完野又唔del
搞到部腦冇咩位
你等完sem我地清電腦就會快啲
有冇人可以幫手做comp q assignment
有薄酬

屌 好難?
我連assignment lecture都冇上

我1021都卡咗

班人down完野又唔del
搞到部腦冇咩位
你等完sem我地清電腦就會快啲

ITSC
新人lm

Eduroam 係咁斷
走左堂

btw barn a?

去返desktop 開個print quene utility
個printer disconnect咗

長知識了
走左堂

角唔角last week都去上堂既人好辣殺
Eduroam 係咁斷

科技大學
屌,原來HLTH1010每PART 既Req. time. 加埋係pass唔到

要啪多三日卡
屌,原來HLTH1010每PART 既Req. time. 加埋係pass唔到

要啪多三日卡

要啪多三日卡

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞