[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
屌,原來HLTH1010每PART 既Req. time. 加埋係pass唔到

要啪多三日卡

仲有2 3 4號岩岩好

好彩今日返睇下hlth1010咋
屌,原來HLTH1010每PART 既Req. time. 加埋係pass唔到

要啪多三日卡

仲有2 3 4號岩岩好

想問聽日佛誕 LG4 FITNESS CENTER 開唔開
有冇人可以幫手做comp q assignment
有薄酬

屌 好難?
我連assignment lecture都冇上

好難
我乜鳩都冇上
做到去stuck note已經唔識
有薄酬

屌 好難?

好難
我乜鳩都冇上

係咪得得我一個仲未開始做
Fina1303 究竟教緊乜春
完全唔識
有冇人知點解arr exchange credit transfer assessment要咁耐成兩個月

Nothing in UST is fast
有薄酬

屌 好難?

好難
我乜鳩都冇上

係咪得得我一個仲未開始做

完全唔識

all fina dont know do wt spring
完全唔識

all fina dont know do wt spring

fina all notes are power paragraph
power 過chem1020
想問下大家如果take gap year仲有冇得報HKUST既summer exchange/intern
想問下大家如果take gap year仲有冇得報HKUST既summer exchange/intern

所有ust official 嘅野都唔會eligible
Summer school 自己報啦
Intern 好多都唔係經career center apply

要啪多三日卡

仲有2 3 4號岩岩好

當年係拍完卡,走上去LC上五十分鐘網,行返落去啱啱好夠一個鐘,再拍卡,搞掂。頂多畀人啤過一兩次,其餘時間根本唔理你
屌,好多野做

要啪多三日卡

仲有2 3 4號岩岩好

當年係拍完卡,走上去LC上五十分鐘網,行返落去啱啱好夠一個鐘,再拍卡,搞掂。頂多畀人啤過一兩次,其餘時間根本唔理你

COMP2011 Assignment唔識做 點撚算
COMP2011 Assignment唔識做 點撚算

屌,原來今日仲要做mastering physics
唔識做integration

要啪多三日卡

仲有2 3 4號岩岩好

要啪多三日卡

仲有2 3 4號岩岩好

Btw 泳池一定無人捉

仲有2 3 4號岩岩好

Btw 泳池一定無人捉

Btw 泳池一定無人捉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞