[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike

如果hlth1010明明做齊但仲未update record嘅話係咪等就得
定係suppose應該update曬? 今日截

應該update曬
你唔去hlth個center問下?

萬一出埋啲stat data就死得
LANG4034 2nd report每人寫600-700字(包埋上次個D)
上次就寫300-400字
咁今次只係要寫300字
咁就佔25%

係呀 studentA寫market B寫test C都只係要寫abstract同conclusion炸
分真係好易賺
6日假期咁又放哂
6日假期咁又放哂

返多三日就完sem

都唔知點溫好
收HUMA 1030 ASSIGNMENT
薄酬,已經比FYP搞到傻....
有意PMPM!!
LANG4034 2nd report每人寫600-700字(包埋上次個D)
咁今次只係要寫300字
咁就佔25%

係呀 studentA寫market B寫test C都只係要寫abstract同conclusion炸
分真係好易賺

易賺=/=好grade
U team得0.5分係咩玩法

Ust: U Team 無contribution

Ust: U Team 無contribution

而家GPA仲有無得加分? 呢個criteria簡直on99
有冇人諗住/黎緊會移民
有冇人諗住/黎緊會移民

移到先得㗎ching
有冇人諗住/黎緊會移民

無$
咁今次只係要寫300字
咁就佔25%

分真係好易賺

易賺=/=好grade

咁呢d野一向都係睇自己咩料架姐

都唔知點溫好

睇完都唔會記得
仲要頁頁都滿字唔知佢想點
reading一份都冇睇

都唔知點溫好

睇完都唔會記得
仲要頁頁都滿字唔知佢想點
reading一份都冇睇

我都冇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞