[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
多謝運輸署
Hall分由49->50
仲有埋Hardship 保證
另外我想問Hall係由高分開始派hall先
定係random number派hall?

小弟識人上年50分一個派Hall 5 一個派Hall 9
明明preference一樣
多謝運輸署

巴打住大西北?
多謝運輸署

巴打住大西北?

冇錯
運輸署今年無啦啦加左10分鐘俾我
多謝運輸署

巴打住大西北?

冇錯

p.s. 其實只要佢定位北多10米
個hall分會即時暴跌,得返43分
wen wen 嘅econ 2123 tutor上哂未?
下星期一仲洗唔洗上?
下星期一仲洗唔洗上?

佢d tutor有用咩
想問下上年grad survey 出左未

另外我grad果陣俾左999蚊買左張渡銀既畢業證書,而家都未收到,應該問咩department
有冇人讀huma1030?唔識做份assignment
下星期一仲洗唔洗上?

佢d tutor有用咩

多謝運輸署

巴打住大西北?

冇錯

個location 應該係就咁set hkust定係hkust(north)嗰d咖?
多謝運輸署

巴打住大西北?

冇錯

個location 應該係就咁set hkust定係hkust(north)嗰d咖?
想問下上年grad survey 出左未

另外我grad果陣俾左999蚊買左張渡銀既畢業證書,而家都未收到,應該問咩department

2016未出 睇怕都唔多好
鍍銀既證書應該去返souven個度問返?
500$ 收elec1100 logic design
有意add我telegram:twtoaa
緊急

pmed
LANG4034 2nd report每人寫600-700字(包埋上次個D)
上次就寫300-400字
咁今次只係要寫300字
咁就佔25%
下星期一仲洗唔洗上?

佢d tutor有用咩

諗住上埋炒左良心會好過啲
有冇人知點解arr exchange credit transfer assessment要咁耐成兩個月

Nothing in UST is fast

你係等佢批credit transfer定批database冇既科
等太耐可以sd email/打電話去arro問

gr21 database冇既科
其實最終係咪負責/教緊果科既prof決定?
因為有d好快手 有d等左成兩個月

係 我之前有1科都係咁等左好耐都唔批
原來卡住左 個prof唔知我係邊個 冇辦法搵我解釋 結果我直接去搵個prof傾
所以你應該直接去搵個prof會快d

details係咩原因trans唔到

huma1000/1001係咪好少trans到

school sponsor好似無得trans

下星期一仲洗唔洗上?

佢d tutor有用咩

諗住上埋炒左良心會好過啲

我2113覺得wenwen教得好過tutor

Btw有野可以問下,希望我仲記得

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞