[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有冇人可以幫手做comp p assignment
酬金可以傾

當年係拍完卡,走上去LC上五十分鐘網,行返落去啱啱好夠一個鐘,再拍卡,搞掂。頂多畀人啤過一兩次,其餘時間根本唔理你

Btw 泳池一定無人捉

有冇人知點解arr exchange credit transfer assessment要咁耐成兩個月

Nothing in UST is fast

你係等佢批credit transfer定批database冇既科
等太耐可以sd email/打電話去arro問
有冇人知點解arr exchange credit transfer assessment要咁耐成兩個月

你係等佢批credit transfer定批database冇既科

gr21 database冇既科
其實最終係咪負責/教緊果科既prof決定?
因為有d好快手 有d等左成兩個月

係 我之前有1科都係咁等左好耐都唔批
原來卡住左 個prof唔知我係邊個 冇辦法搵我解釋 結果我直接去搵個prof傾
所以你應該直接去搵個prof會快d

原來卡住左 個prof唔知我係邊個 冇辦法搵我解釋 結果我直接去搵個prof傾

btw 我最尾係tran唔到果科
tran左做另一科唔多想要既

當年係拍完卡,走上去LC上五十分鐘網,行返落去啱啱好夠一個鐘,再拍卡,搞掂。頂多畀人啤過一兩次,其餘時間根本唔理你

Btw 泳池一定無人捉

入嚟科大好鬼哂氣力
入嚟科大好鬼哂氣力

我地...
有個問題係我咁大個人都解答唔到
究竟燒味檔掛係到嘅燒味會唔會拎攞黎斬🤔

會牙

會牙

從來冇見過是否人生遺憾
Ching下次見到可唔可以拍片

成日見wo
特別係叉燒
攞住本Intro to XXXX 嘅textbook, 比親戚見到話好易, 但其實係300-level
攞住本Intro to XXXX 嘅textbook, 比親戚見到話好易, 但其實係300-level

咁都唔識 渣架

會牙

從來冇見過是否人生遺憾
Ching下次見到可唔可以拍片

成日見wo
特別係叉燒

食lg1 成日見

咁都唔識 渣架

我係學渣
有冇得唔使上公共體育館啲班而入到gym room

唔係話可以用hlth1010黎waive 嫁咩

唔係話可以用hlth1010黎waive 嫁咩

點做其實

details係咩原因trans唔到

酬金可以傾

幫推搭單問, comp Q 都極需要幫忙, 酬勞方面唔係問題
酬金可以傾

幫推搭單問, comp Q 都極需要幫忙, 酬勞方面唔係問題

肯出500一定大把人做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞