[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有冇人可以幫手做comp p assignment
酬金可以傾

幫推搭單問, comp Q 都極需要幫忙, 酬勞方面唔係問題

肯出500一定大把人做

做爛市
酬金可以傾

幫推搭單問, comp Q 都極需要幫忙, 酬勞方面唔係問題

肯出500一定大把人做

做爛市

有我即刻做
酬金可以傾

肯出500一定大把人做

做爛市

有我即刻做

$1000
酬金可以傾

肯出500一定大把人做

做爛市

有我即刻做

$1000

Comp p 500$有冇人會幫我做呀
酬金可以傾

肯出500一定大把人做

做爛市

有我即刻做

$1000

鬥獸棋?
酬金可以傾

上個sem comp Q A+
大家認為sosc1661 應該睇定應該背

帶個骰仔入場算啦
屌你老母 好撚得閒呀
屌你老母 好撚得閒呀

去溝cu engine 妹
屌你老母 好撚得閒呀

想溝ust engine仔
有冇人知點解arr exchange credit transfer assessment要咁耐成兩個月

Nothing in UST is fast

你係等佢批credit transfer定批database冇既科
等太耐可以sd email/打電話去arro問

gr21 database冇既科
其實最終係咪負責/教緊果科既prof決定?
因為有d好快手 有d等左成兩個月

係 我之前有1科都係咁等左好耐都唔批
原來卡住左 個prof唔知我係邊個 冇辦法搵我解釋 結果我直接去搵個prof傾
所以你應該直接去搵個prof會快d

details係咩原因trans唔到

huma1000/1001係咪好少trans到

school sponsor好似無得trans

肯出500一定大把人做

做爛市

有我即刻做

$1000

鬥獸棋?

A* algorithm 加 wombat食葉
屌你老母 好撚得閒呀

ust engine仔正呀
屌你老母 好撚得閒呀

ust engine仔正呀

岩牙,我條仔都係讀engg
好想e爆d hea做project既仆街

1661 +1
睇左一次lecture notes
睇緊required readings

1661 +1
睇左一次lecture notes
睇緊required readings

睇readings

梗係唔睇 佢d poweressay已經夠多
好想e爆d hea做project既仆街

疏,幫你含
認真 點解year 2 civil仔sem尾咁撚得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞