[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
見到有人Facebook propic拉小提琴 一禁入去發現係ECOF

坑口咩事
八半已經長龍
最後一堂特別多人上
你地唔係諗住review會有用啊
最後一堂特別多人上
你地唔係諗住review會有用啊

最後一日上男神堂
我決定sit埋佢另外個course
點解要毒絲讀lang

點解要毒絲讀lang

Labu
覺唔覺仲未有intern offer嘅yr3好低賤?
利申:低賤
覺唔覺仲未有intern offer嘅yr3好低賤?
利申:低賤

有無讀緊SCIE1120既同學仔
佢究竟教緊咩 上堂又播片 講書又一舊舊
Last lesson 仲無啦啦canceled埋
其實點解啲background check 公司唔直接搵果公司/學校confirm 而走黎係咁問我要文件
見住其他人交2x版mech2907 report 而我自己交幾張紙 今次C得lu
last lecture present先見到好多生面口
其實點解啲background check 公司唔直接搵果公司/學校confirm 而走黎係咁問我要文件

間公司自己d人都要保密啦 點會第2間公司話要就比
啲芒草好靚
啲芒草好靚

Where
啲芒草好靚

Where

ching咁快完sem去旅行
啲芒草好靚

Where

ching咁快完sem去旅行

大東山呀

仲有一
見到d人仲響度屌緊2907 report同demo
好慘
其實可唔可以係UG嘅時候讀PG
依家year 3 spring 已經讀哂IS major course
好多free credit
可唔可以year 4 就開始讀PG IS
呢到啲巴打係已經相認咗?
完sem
呢到啲巴打係已經相認咗?

唔識任何一位巴絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞