[HKUST] 科大討論區 - 強烈反對一切freeride行為 (16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
U team得0.5分係咩玩法

Ust: U Team 無contribution

體育界沒有任何排名貢獻

體育界沒有任何排名貢獻

之後就會UG 沒有排名貢獻,所有UG hall 轉做PG Hall

萬一出埋啲stat data就死得

都唔知點溫好

睇完都唔會記得
仲要頁頁都滿字唔知佢想點
reading一份都冇睇

我都冇睇

體育界沒有任何排名貢獻

之後就會UG 沒有排名貢獻,所有UG hall 轉做PG Hall

你貢獻好多
有冇人諗住/黎緊會移民

商科應該好難有地方人工好過香港

體育界沒有任何排名貢獻

All in PG, in UST we 7s
世事都被你看透了

都唔知點溫好

睇完都唔會記得

我都冇睇

50題喎

都唔知點溫好

睇完都唔會記得

我都冇睇

50題喎

都唔知點溫好

睇完都唔會記得

我都冇睇

50題喎

ustspace話有30幾條

應該勉強有d拎
got trolled at lang
feelsbadman
有冇人知lang1003個vocab test滿分係幾多
差唔多要再開post水DSE雞入黎啦

差唔多要再開post水DSE雞入黎啦

應該勉強有d拎

got trolled at lang
feelsbadman

都慣架啦
group mate問題?

A+

一半都冇教過,一係就好tricky
各位ching點看 SOSC 1960 SOSC 1300

1960啦

1960啦

Summer sem 已經 reg 左呢兩個course
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞