筆試應該要加入背頭文字D電影對白既題目

528 回覆
486 Like 11 Dislike
唔識抵死題:夏樹係雞定係ptgf? 試加以說明

成個post最難答應該係呢條

個陣就有ptgf
拓海用咩車煉贏人地既Evolution? (1分)
請問拓海在駕駛AE85 時, 有甚麼評價?🤔

請問拓海在駕駛啊木的AE86* 時, 有甚麼評價?

點解你架車咁怪既!
請問拓海在駕駛AE85 時, 有甚麼評價?🤔

請問拓海在駕駛啊木的AE86* 時, 有甚麼評價?

點解你架車咁怪既!

成條軚好似想飛出去咁
00後識系咩

系你老母咩

唔識抵死題 : 壓力黎自邊到?
阿木:「其實神以前都係人,不過佢做到人做唔到嘅嘢,之後佢就係神。」
你是否同意以上的論述,試詳述之。(10分)
跟據阿木除左打人,仲有打咩?(5分)
阿木揸GTR後果會點?(2分)
須藤京一曾表示, 不會輸給同一個對手多少次?(3分)
已知與茂木夏樹過夜的價格為三萬元,而拓海可以和她過夜五次,阿木可以與夏樹過夜的次數是拓海的兩倍,問阿木共有多少錢?(7分)

兩次
請問養世界冠軍要用幾錢?
京一件皮褸背面印左咩字

秩序

兩次

Twice
阿木揸GTR後果會點?(2分)

跟據阿木除左打人,仲有打咩?(5分)

打飛機
請問一年前校長條八婆踼左阿木出校之後,同佢講乜嘢呢?

A. 阿木,我買左件好性感既泳衣~
B. 三萬蚊,過夜
C. 阿木,你不如唔好叫阿木,你索性就
叫條廢柴啦你
D. 我要買GTR
Benz 加隻撈
分別係咩型號?

GTR

B. 三萬蚊,過夜
叫條廢柴啦你
D. 我要買GTR

C
坐完車會嘔代表什麼?
數學題 藤原文太用左幾多個月去tune架86

B. 三萬蚊,過夜
叫條廢柴啦你
D. 我要買GTR

C

如果校長條八婆同阿木講A或者C......

B. 三萬蚊,過夜
叫條廢柴啦你
D. 我要買GTR

C

如果校長條八婆同阿木講A或者B......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞