筆試應該要加入背頭文字D電影對白既題目

528 回覆
486 Like 11 Dislike
校長條八婆同阿木講左咩?

呀木,你不如唔好叫呀木,不如叫條廢柴
咁多年黎,阿木老豆一共比左幾多錢阿木?(5分)

唔計養佢果d, 一共係八百六十三萬五千
請列出漂移的步驟 (5分)
咁多年黎,阿木老豆一共比左幾多錢阿木?(5分)

唔計養佢果d, 一共係八百六十三萬五千

無單位扣一分
如在山路不幸撞車,當務之急要如何處理?(2分)
Section B Long Question (20分)

點解中里毅㗎gtr無得同涼介㗎fc鬥?他需要改善甚麼問題?

雖然GTR馬力大 不過車頭好重 秋名山後段多急彎 所以中里毅每次入彎都一定推頭 尤其係最後果五連發夾彎 佢每次都拎唔到最好既路線 所以中里毅架GTR冇同同涼介架FC鬥 C鬥 C鬥 C鬥。
我很大程度上同意佢應該需要克服這個問題

屌你老母

冇講明係阿木定拓海版本

冇講明係阿木定拓海版本

咁樣555555555555,然後55555555555

入灣既時候唔好太慢。。。
然後粉呔。。。嗯~
Section B Long Question (20分)

點解中里毅㗎gtr無得同涼介㗎fc鬥?他需要改善甚麼問題?

雖然GTR馬力大 不過車頭好重 秋名山後段多急彎 所以中里毅每次入彎都一定推頭 尤其係最後果五連發夾彎 佢每次都拎唔到最好既路線 所以中里毅架GTR冇同同涼介架FC鬥 C鬥 C鬥 C鬥。
我很大程度上同意佢應該需要克服這個問題

書面語口語混合 0分

然後粉呔。。。嗯~

然後粉呔。。。嗯~

拉拉手制,架車bal 一bal
試簡述藤原文太的一生。(10分)

19年前群馬縣最快,當時的天才賽車手,好有可能係日本第一個世界冠軍
19年前佢選擇了結婚,走咗去賣豆腐
最後佢老婆會離開咗佢
跟據涼介的看法,車手應𣎴應該有火?
戴頭巾代表d咩?

肯定係Gay
參考片段,FC輸給AE86的原因是什麼,試加以說明。
文泰以甚麼為由,要求拓海代他送豆腐?(3分)

痔瘡發
托海用咩技術贏evo

主角威能

因為佢有病
什麼車的型號如何改裝都是一樣性能? (5分)
你拎架__,贏左人地架evolution阿。(1分)
阿木打人未能洩憤,會打d咩?(3分)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞