筆試應該要加入背頭文字D電影對白既題目

528 回覆
486 Like 11 Dislike
Section B Long Question (20分)

點解中里毅㗎gtr無得同涼介㗎fc鬥?他需要改善甚麼問題?

雖然GTR馬力大 不過車頭好重 秋名山後段多急彎 所以中里毅每次入彎都一定推頭 尤其係最後果五連發夾彎 佢每次都拎唔到最好既路線 所以中里毅架GTR冇同同涼介架FC鬥 C鬥 C鬥 C鬥。
我很大程度上同意佢應該需要克服這個問題

連個c鬥嘅回音都有埋
滿分啦
啊木再次挑戰秋名山,問邊個借左部乜車?(3.141592654分)

問老豆借部H車
咩係永遠唔夠FC鬥?(2分)
經濟題
請指出"30000蚊過夜"中"30000蚊"所指的貨幣,並按當時匯率換算成港幣。
回答問題:京一反車時在空中轉了多少圈呢?
1. 啊木曾以什麼車種參加比賽?(2分)

2. 試解釋"粉腸"一詞的由來? (4分)

3. 男性並不能出現在女性專用區,為何汽油佬和豆腐佬能夠出現在該區域?並帶來什麼影響?試簡述之。(8分)
[處境題]條女做雞 屌定唔屌?
回答問題:京一反車時在空中轉了多少圈呢?

1個
請指出呀木在油站嘔吐了多少次

無嘔過
邊有人坐車會嘔嫁
阿本在比賽開始時提醒了拓海小心甚麼?(5分)
87出左未?(2分)
87出左未?(2分)

唔係出到89喇咩
試分析夏樹30000$一晚個價值唔值
拓海追benz果幕背景音樂係咩?
A.一路向北
B.漂移
C.lost good things
D.告白氣球
E.無一首係

試指出插曲"一路向北"第一句歌詞
通識題,以「你條女雞黎架炸 」出發,討論時下援交風氣(10分)
市販聯會搞聚餐,你想去呀?(T/F)
點解拓海會上秋名山挑戰GTR?

因為佢想拎佢老豆架車

佢想去小販聯會聚餐
請問拓海在駕駛AE85 時, 有甚麼評價?🤔

請問拓海在駕駛啊木的AE86* 時, 有甚麼評價?
唔識抵死題:夏樹係雞定係ptgf? 試加以說明

成個post最難答應該係呢條

後鏡裏的世界

後鏡裏的世界

錯呀!係引擎聲ennnn....ennnnn....
唔識抵死題:夏樹係雞定係ptgf? 試加以說明

成個post最難答應該係呢條

應該係後者 請左成兩個禮拜假陪佢叔叔

雖然話ptgf都有做雞成份

後鏡裏的世界

錯呀!係引擎聲ennnn....ennnnn....

你知唔知歌詞點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞