筆試應該要加入背頭文字D電影對白既題目

528 回覆
486 Like 11 Dislike
為什麼E3過彎的時候會被AE86及FC超前? (1分)
睇賽車一定要做哪個動作? (5分)

阿木喺比賽一開始嘅時候做咗啲咩嘢搞到封路嗰啲人鬧佢?
通識
通識

就頭文字D電影版,美也有多大程度同意「神以前都係人」? (10分)
「夏樹唔係雞」,就電影及已有知識推論這說法。(15分)
涼介認為什麼較好玩?
請指出涼介為何會炒車?(1分)
請指出涼介為何會炒車?(1分)

涼介冇炒車
如果當日呀木講完「三萬蚊,過夜呀!」
拓海無打鳩呀木而係澄清返自己都係熟客仔

秋明山車神會係邊個 試解釋之

拓海囉
電油佬話邊個鍊贏架 GTR 先係秋明山車神嘛
托海撞爛哂啲豆腐之後佢老豆放左咩係佢車同埋講左啲咩?

拓海囉
電油佬話邊個鍊贏架 GTR 先係秋明山車神嘛

巴打係咪剩係睇左前半
最後果場有人用walkie宣佈邊個係車神
拓海老豆認為暑假仲要返學代表咩?
托海撞爛哂啲豆腐之後佢老豆放左咩係佢車同埋講左啲咩?

一杯水
「擺係架車到。」文太指著拓海:「一滴都唔好滴出黎呀,唔係今次我打死你呀,開車。」
拓海老豆認為暑假仲要返學代表咩?

做鴨
有冇巴打諗住整個question bank打哂d題目上word pdf左佢post上黎
請指出掃把頭追擊拓海時的車速?
坐完車會嘔代表咩?

我無事

唔係人

係冇用㗎啦

粉腸!

唔係人
因為邊有人坐車會嘔架
描述夏樹的性感泳衣 (10分)

好少布
請指出掃把頭追擊拓海時的車速?

13X
有冇巴打諗住整個question bank打哂d題目上word pdf左佢post上黎

遲d整
AE86 換偈後,最大轉數去到幾多?
請背出涼介教導拓海的改車既技巧
電油佬後生時有咩稱號?
豆腐佬話返屋企 之後去左邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞