[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
肥shaw下半季表現好左好多
體能絕對睇得出
今場後備有個vdb/grealish 已經差好遠
蘇斯克查:椰子,我送左一分俾你保送你護級,你記得找數買哂宗師同lin
唔買返個般奴既後備佢下季應該踢到一半就用哂D電
真係衰傳中only 見到wanb進步緊 希望shaw都生性
話差又唔係真係好差
係隊波真係攰到仆街
明顯上半場係打算穩陣踢慢慢拉開對方防線
可惜又輸啲on9 12碼
條撚樣仲要扮食完波餅頭暈呢下好笑

結果論嚟講
反正對李城點都要不敗
下場醒醒定定唔好輸就得啦
今場收AWB 係咪想下場用佢打3中堅mark 華dee呢

點知可能半場頂唔順文沙要換佢出番黎
配鬼咩
梳係度仲撚慘 佢一個打曬成條左路 又上又落
傻福就長期中間大塞車
3中堅要梳...
唔知出得未......
琴晚對家個安東尼奧又係啲大肉腸翼爆到兩隻閘死死下...
今場唯一好既就係awb踢半場所以好氣好力返
都係果句,so b只係負責砌隊勝利十一人俾佢發揮,完全無調動能力

走啦唔想搞佢
我有預感星期日無左前4呢隊死都唔換人既閪隊 到時候無哂力 無態
英超好似愈來愈少呢類球員,朗當走咗,甸尼下季又英冠見
仲有狼隊個大隻佬右翼
係咪叫查奧爾
成日笑笑口好詼諧
再講 sob尋晚都無諗住贏 無態都唔換人 比人抖下都好
反正又諗住對李城先full team 今場輸都冇分別
人地變速全英超最快
係度笑9全英超d閂
尋日猁第4球
tad斬波好似自動導航咁
好癲
bruno 黎之前 落後李14分 軌6分
武肺停賽前 落後李6分 軌3分
去到今日 追到領先李1分 同車同分

算好唔錯啦
你1月尾同我講,尾輪不敗就前四,我肯定lur 飯應
唔覺意入左轟個post度睇下
發覺原來我地屌DDG屌得算好仁慈
尋日都唔係full team 係咩? 點抖?
綠木又勁ban響袋 好撚正
今場輸咗,下場和李城都俾佢地過頭
同daddy chur爆馬迪一樣

唔識/唔夠膽輪換坐穩呢個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞