[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
柒起上黎真係咩都可以發生
下場真係買定救心一路食一路睇
佢係熱刺踢攻中
Awb唔撚掂啦 梳得都無態 咪玩啦清
一陣麥龜報恩
醒少少啦懵撚,SoB唔係一條濕鳩黎,
資深球迷已經發現佢鋪好晒條皇者之路
你以為我地曼聯今季爭第4係偶然?真係話你on9怕你嬲
我地今季專登唔爭英超,為既就係專心踢歐霸,入到前4唔係偶然,一早plan鳩定晒喇!
1) 我地係13次英超冠軍,英超爭少一年有乜所謂,即係屌少你老婆一晚半晚都唔會因此離婚架啦
2) 成鳩日話big6 big8 ,逼你老母,下季我地劍指歐聯冠軍!
3) 下季歐聯,下下季再攞歐聯,皇者再臨,其他球隊落場全部含撚!
先講陣容,我地下季有神龍靚仔迪基亞
出左名反應快,就算你射個波上看台佢一樣save落度打快攻
對手要攻你都要諗清楚!
中堅有全歐洲最強之盾冰人+麥佳亞,冰人全身紋身我成日J,實在唔駛懷疑
麥佳亞細心分析由守轉攻良機,一個地面致命傳送,巴塞d短傳都行埋一邊,而我地兩閘(新卡富新A高)響兩側負責打氣。
普巴接過長傳,話明副隊長,都唔駛多講,中圈射你都入鳩硬
但佢唔射,覺得係時候訓練d新仔,其他球員(新亨利、新朗隊、英格蘭麥巴比)負責打氣,接應傳球既綠木鬥志即刻幾何級上升。
我地有全歐洲頂級攻擊線福仔+馬仔+綠木,場場入你3,5,7球根本唔撚係問題。
同場加映歐洲金靴獎最強預測:

21/22 馬迪爾
22/23 拉舒福特
23/24 拉舒福特
24/25 綠木
25/26 綠木
老老柒柒,以波論波,理性討論
咁既陣容,其實唔好講歐聯,世界盃都分分鐘拎埋你。
岩岩聽國際足協果邊考慮緊破例俾13次英超冠軍曼聯參加2022卡塔爾世界盃
睇怕空穴來風,事必有因。
早幾場連勝大勝就普巴最佳位置
一場踢得差就話用錯普巴
痴撚線黃屍無原則式邏輯
踢攻中出身都可以有咁強既補位同遮線能力
戰術大師嘅嘢 平凡人係唔明架啦
尚書大人
中堅放波其實都可以紓緩中場個壓力
laporte vvd都會
但問題係龜波底其實幾差根本唔識做
又慢又諗得耐 仲要唔準
應該係睇完琴晚場閪波嬲到痴咗線
對面都知重點壓迫你中場就夠, 後防比佢地控都會自爆
其實呢d有冇得練
卡神教下d細喇
初期其實麻麻地 兩頭唔到岸咁 所以先叫佢卡膠
後期跟住史xx學野 然後呀sir又識教
就進化到咁
呢啲靠天份多

空間感練係可以有進步,但都不及天生空間感好的人
係推得般奴太上 普巴又放太後
變成424咁,之前般奴仲夠氣跑得切返後幫波
之前妹係後場失波輸波之後般奴明顯踢得後啲
易運到個波上去,但之後又推返佢上去
因為般奴呢幾場無左影
普巴可以推上少少做多d
利伸:迷普
隊長成日扮用波真係好撚on9
睇到般奴都覺得攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞