[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
而家搵到幾多個好似Bruno咁嘅球員過黎
足總杯係世界上歷史最悠久足球賽事
1871年就有
以復賽後8場5勝3和,加埋停賽前一段既表現
係可以期望下屆返前列分子

今屆開季我係擔心複製上屆季尾
我仲擔心要護級
上屆季尾既表現,成績,完全係護級水平
你講既特點Ighalo有邊樣無
唔係掉轉咩,

就係唔專心突然見個波飛過黎先自然反應出手拍走
前排睇完Netflix 套the english game
講足總杯
全部都舉晒手
有踢過波係會避開
我都係咁諗
就係分左一下心 到見到果下本能反應出手
其實都似pogba會犯嘅錯
一佢就嚟走
其次Wilson啲感覺爽好多
想知一樣野
如果呢球係省落碌鳩
唔用手可能爆丸
咁樣用手檔會唔會都罰十二碼
睇你點睇咩叫球星囉
法卡奧 迪馬利亞 伊巴 普巴 米佬
個個都黎果年都冇歐聯
呢套嘢幾好睇,我好多個po之前都有提過,被無視
其實成日見逼果陣逼到埋龍門果個係般奴
個手貼住驅幹唔會罰啦

你伸埋隻手出黎仲要拍埋一定罰
https://www.instagram.com/p/CC-IZxOlTa7/?igshid=1y8dgzuscop8
同普巴一樣,可惜人地比人用
過去2場真係教埋李城點打我地
主場打韋斯咸 人地只係做下樣既high press
都已經搞到成個上半場運唔到波上去
不如直接同李城講
「我地班主力好撚攰 冇曬力 不過下場都係會咁排
只要你地壓上啲 搵兩隻翼針住awb同bw 我地兩邊都自動收皮
中場叫ndidi捉住般奴黎踢
普巴就由佢啦 佢自己會留係後場駁腳
做齊曬 你地就可以踢歐聯喇」
當年摩一季果陣全歐洲四大聯賽mvp都黎咪又係咁
屌啦 佢7就係7架啦 乜撚再幫佢兜
前面bruno跑前轉身縮頭
隨離mensah轉身手放心口縮頭
後面個兩個唔跳直接縮都廢撚事提,做乜撚人牆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞