[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
咁如果換走佢地之後輸波呢?
冇PLAN B係因為D後備廢
尋日兩邊都似和波收貨, 最緊要唔好再輸
米奴列留左咁多年今季先走
讓塊金牌比阿祖安
咁手上就係得咁多人,又未買到人,呢勝利十一人就係勝率最高,控制力最高既陣容黎,仲要其實係由復賽後先開始用,算係咁啦

況且隊波一向陣容深度唔高,其實蘇斯克查黎左之後咪慢慢砌緊,睇下佢完左季後有咩操作(買賣球員同提升青年軍)先啦
呢個先係最大原因
文西守無乜大問題,但佢上去嗰下硬係唔順
加上半場就落後,要搵返AWB出黎
上半季plan A 係lin P,冇plan B --> 屌蘇sir
下半季買bruno + 普復出,砌好plan A,冇plan B --> 屌蘇sir

俾多個轉會窗蘇sir 砌埋個plan B 都得掛
靠自己不如靠人 G持狼狗
輸完下場咪又係要贏...
下場求和打哂強心針有乜謂...一陣比人絕殺就on9
佢唔係唔識攻,係以為好似fm咁俾日數球員休息就上返力

可能佢真係打慣後備,唔知連續上陣心理負擔都好大,唔單係體力問題
但有時都要轉下章㗎
其實最大問題都係佢啲調動
贏波又唔換人比般奴抖
大佬 依家般奴場場打足
咪搞到好似琴日咁 攰到差唔多連波都斬唔起
一轉章就變返上半季既西波,你敢唔敢
最後車拎第5真係要抽足一個月
班小學雞真係抵撚死
會唔會我地比人笑先
問題係般奴做既野(連接中場同前鋒線,俾key pass,入攝同後上攻門)係隊中係無人可以做得到同佢差唔多水準

一唔用佢,基本上個勝利十一人陣係已經完全運行唔到
佢近幾場都俾到好多壓力曼聯後防
但好在條友唔識傳路 好撚獨食
佢復賽後好fit
佢個位冇plan B 嘛
復賽之後,普般是旦一個唔在場 我曼好似未入過波
尋日換走佢,如果俾對家偷到一球就輸撚梗

所以買Sancho 同 Grealish/vdb 係必須
估下SO9會唔會買飯
近6場入8球
下場touchwood輸左 又要打歐霸 繼續冇勁人肯嚟 下年繼續用死嗰11條友 惡性循環乜so9你真係fa cup輪換都咁難咩
想但買唔到
條友同mount搞開基
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞