[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
The priority of #Guardiola for the next season is the signing of a new centre-back. Kalidou #Koulibaly remains Pep’s first choice, but #Napoli ask €80M at least to sell him. Nathan #Ake (Bournemouth) and Milan #Skriniar (Inter) are the plans B of Citizens. #transfers #MCFC
加利佬算鳩數喇 當年...@
鏝買到史堅又重整完防線
真 唔睇好
波底差 技術粗糙 唔係用腦踢
Luke Shaw drove himself into Carrington this morning after being previously driven in by his partner due to an ankle injury #mulive [men]
走向fletcher/cleverley都還好
top fit的話點都有正選後備之間既實力
走向似gibson就大獲
軌拎1分 我地唔可以拎1分
救12碼廢又唔可以入晒閪龍數既
要屌既蝗臨開波先講簽盧蛇搞到西足總臨陣炒盧蛇個壇大龍鳳先最傷
常規正選
06-07 Scholes + Carrick
07-08 Anderson + Carrick / Anderson + Hargreaves / Scholes + Carrick
08-09 Anderson + Carrick / Scholes + Carrick
09打後 Carrick + Fletcher / Scholes + Carrick / Fletcher + Scholes / Carrick + Cleverley / Cleverley + Anderson
有期明明係卡域克拍費查打工兵陣勁到俾人吹奏,可惜之後費查有病,就再見唔返呢個組合係07/08個陣Carrick拍Hargreaves 先至分工不清
不過後c朗時期對強隊真係經常打451,Carrick Fletcher Scholes 或者Giggs 打三中場,但點都未至於完全唔得吧
可以 我地和會贏李城一分第四
突然發現佢曼聯生涯救到個3球12m都係佢右下角
9個差唔多 可以喺降班隊執啲肯打後備既返黎
sor 係第三
carrick+fletcher最好應該係08/09個季?
就係fletcher 4強張紅牌搞到決賽畀疤狗sm
李斯特城[0/+0.5] 對 曼聯[0/-0.5] 26/07 23:00 1.90 1.86
車路士[-0.5/-1] 對 狼隊[+0.5/+1] 26/07 23:00 2.06 1.73

車和了
sorry 只有佢兩個夾真係完全唔得
on paper打工兵陣勁當時係冇出現過
永遠要有個史高斯係中間先work
唔work個期已經唔關費查有病事
至少一兩年後
08/09 fletcher打得好好,呢季開始多咗好多球迷好想佢係場上,歐聯決賽真係差咗佢不過個期鋒芒都始終係c朗朗尼貝碧迪維斯,同埋防守打得好好,冇咩人會大讚中場組合。carrick+fletcher俾人讚係超人v個季,低調工兵陣,但同時都有好多人鬧中場積弱無創造力。
即係星期日之後先開工

以我睇盤咁多年 軌今次真係坐和望贏 靠狼隊先靠自己
件黑色幾靚
有玫瑰紋
同埋球迷版都用左膠章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞