[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
咁都重有第三
好波不如好運
咁都重有第三
好波不如好運
上場都係普巴
唔敢諗
蘇b 仲保守過摩狗, 下場等華迪收你皮啦
人都唔敢換chur死勝利十一人
換元出嚟垃撚圾你咪又係屌
唔敢諗
蘇b 仲保守過摩狗, 下場等華迪收你皮啦
人都唔敢換chur死勝利十一人
換完出嚟垃撚圾你咪又係屌
昨晚兩場波既賽果會唔會係最理想既給局

BTW. 蘇斯克查原來係賽後記招有提到球十二碼

加利尼維爾怒斥普巴不夠強硬:他錯了,他犯大錯了,普巴為了保護自己的頭部,送了對手一個十二碼,這是垃圾的舉動,垃圾,害我還同情了他一下,我以為他頭部被踢中,真尷尬啊!
我不知道VAR為什麼還要看這麼久,老實說,這絕對是十二碼,他還在搖頭,是想要假裝流鼻血嗎?十二碼是毫無疑問的,我不知道裁判在看什麼,100%的十二碼,如果他是無意手球,我不會說這麼多,但皮球離他15米遠,你不能那麼做,你必須勇敢用臉擋下來。不過,拋開忘記普巴令人震驚地缺乏紀律這件事,韋斯咸在上半場最後15分鐘確實踢得更好。
普巴的好友艾夫拿也認同這個動作沒有藉口可言:普巴也知道他大錯特錯,這次你很難為他辯護,他必須通過下半場的表現將功補過。
但人們對普巴說了很多嚴厲的話,但他們對拉舒福特並沒有那麼做,因為拉舒福特這場比賽的表現也很糟糕,今場韋斯咸的表現值得贊揚。
其實昨日塊地係咪有問題,我見有好多曼聯球員都有滑倒在地既情況

最嚴重係BW同般奴,滑倒唔止一次
對華dee神射手定歐聯緊要?
換過啦 廢到不堪入目
對修頓換完廢特仲差過搬爐插住喉踢
馬迪換麥湯又係垃垃圾圾
球員攰到咁無表現好正常
之前場場炒人三球都無輪換先係問題
BW係無人用焗住出水平有限 買到人就快手送走佢

成場唔係件力架打排球我地就贏撚左啦慢慢睇狼狗咬車
睇live都聽到加利佬講rubbish
腳軟
應該灑水多左
跣到豬西咁,個個都跣
加利佬做球員個時成日係禁區打排球輸12碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞