[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
之前太神無乜可能返到咁嘅水平

佢份人工貴無人接貨架喇,點都用多年先
Thiago其實應該搶下
我搵唔返消息tier 個list 有冇人知係之前邊個po
拉美拿估唔到都踢左咁多年熱狗了
之前傷多過踢

💥⚽️
如果星期日上半場狼隊唔覺意領先咗,而曼李係和緊,已經想像到班車迷點樣覺得兩隊集體逼害佢哋
唔該曬
啱嚟個陣個朵係卡膠都係浸咗幾年先甩到呢個名,所以防中唔好22,3歲就睇死
愛華頓個球點睇都係foul

其他真係柒到仆街好難想像一個全世界top3 嘅龍門會有咁多呢啲失波

只可以講佢真係回咗塘
無錯 沙維22,23歲果時都係做緊安歷基後備
最記得果時見卡域克係繼承堅尼件16號,但佢果時果種偏柔既球風同堅尼果種剛差太遠,果時一時間真係好難接受
咁身價唔一定=質素

利用1.5億古天奴換7000萬艾利臣同7000萬雲迪克,結果完勝巴.....

但以我曼嘅情況嚟睇,點都係all in sancho 搞掂個邊路進攻先
初黎同scholes 夾
carrick 變左b2b

之後同fletcher 夾就好勁
無記錯沙維係18歲時就俾V92提拔上一隊,能夠係中場呢個位起用一個18歲既年青人,V92既膽量真係有返咁上下
卡域克擅於預測傳球路線去做攔截同做遮線,叫佢去做box to box其實係咪玩鳩佢
仲浪費左佢控制節奏派牌既能力
福值過億要多謝v92
屌好撚驚妹巴份新約變到DDG咁
睇返沙維係18-20歳呢幾年每季都有20場左右既出場時間
相對地,麥湯既上陣場數就少好多了
https://youtu.be/Sa52WFv9mrQ

妺今次算唔算幾沉得住氣
係咪撞佢搞到佢漏左個波白lin老烏個球?
車黎
愛華頓係佢大腳比人擋入個球
屌你安東尼奧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞