[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
呢幾場awb 龜 膠龍柒過妹妹多多聲啦
你都係收皮啦清 明顯你柒多過佢
最好輪換機會咪係足總果場
但佢要搏丫嘛
你都識講班底就係得咁多
So9揀左咩都要 如果到最後咩都無唔通又唔係佢問題?
一年都算 第二年都係有同樣情況
根本佢換人係有問題
出馬達FRED呢班出到黎又係閪 上年睇唔少呢D波啦
而家37週排第三想點
般奴嚟之前已經半放棄前四
最後一輪3-6混戰 即係我哋賽程無特別輕鬆下真係排第三
真係超額完成
歐霸結果未知
但如果季初同人講今年前四+聯賽杯足總杯四強 根本超額完成啦
狼狗唔易食 佢地要爭歐霸應該會出盡力
贏緊兩三粒都冇換走bruno啦
下場唔該先俾Bruno後備,擒晚佢六十分鐘尾已經跑唔郁,中場出Matic Mctom Pogba同對面中場鬥搶
其實重點係bruno 完全踢足
咩人都死
都係果句 我本身諗住呢季雞胸硬
預左踢多年霸氣盃
而家咁我好滿意了
結果論嚟睇 今季算係超額完成 有歐聯直頭算係超成功啦 你諗下季前季中既時候我地排第幾?
只不過隊波而家開始成形 大家對佢期望高左
前面擺馬同halo
後面妹妹美麗逗住咪唔洗bruno
bw講錯大碌就柒過佢 bw呢家又係廢過屎
支持冇態唔洗出
奪冠ff多左 無1-2年補強都唔洗諗追到痢鏝
Tottenham: 90 mins
Sheffield: 80 mins off
Brighton: 64 mins off
Bournemouth: 90 mins
AV: 71 min off
Saints: 84 mins off
水晶宮:90 mins
West Ham: 90 mins

留意番唔係冇換走,不過有幾場係可以早大約10分鐘
無可能嘅事
全季最重要嘅一場so b一定出返勝利11人
我今朝都寫過一樣嘅嘢,無人回定無人敢回
佢如果係用呢個心態教波
俾佢買多幾個人係後備都係雪到無態
如果拎埋隻霸氣盃就very good
呢一年佢都比啲後備嘅質素嚇到傻
一早話咗上場對車出後備

成班扮英格蘭本土fans喺度負皮話咩Fa Cup好重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞