[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
有時間上youtube睇下佢失既波係點失
睇下佢係咪有球必應先
閪龍中既至尊,至尊中既閪龍睇黎非佢莫屬
要買買國米中場好似好d
ddg只會輸近柱地波同近柱勁抽
之前車迷話佢反應無問題,不過手短,總係差少少救唔到
其實點解一定要買辛祖 人哋開價成億淨係為買一個人 仲要未知嚟到係咪打得起 萬一水貨真係比人屌撚死
加上如果真係有1億 點解唔用筆錢 分散買幾個人ake 栢豪加埋可能5千萬都唔洗 仲要踢開英超 又可以輪換 剩返啲錢 仲可以睇睇德甲意甲啲潛質右翼 咁唔係仲好咩
再加埋最好轉會窗 賣撚走Lin p rojo 大佬寧 有返啲錢 下季再買辛祖都未遲 如果我係木仔一定會咁
真, 過左關就神仙, 乜都可以再慢慢PLAN 過
有個available既一線右翼比你買都唔買?
要一個頂級好過要兩三個二線啦
你睇下當年熱狗賣完bale換左咩返黎
世界盃都覺得佢唔差
Sancho 開一億啫, 唔係一炮過俾嘛, 又會分期, 又有add on
我曼有億幾cash, cash flow 黎講打包哂Sancho Grealish Ake 都唔係咩問題
問題係薪酬比例唔可以過高, 同埋一隊註冊人數問題, 所以要放到人先可以買
上一個咁做嘅人是Levy
賣大聖嘅錢買七星連珠
個問題係1億辛祖值唔值得博 博輸咗打唔起 木仔同sob以後唔洗喺曼市行街
閪龍俾人射中間都易入 (打熱狗同FA cup 打車)
搏咩啫
唔通隊隊買人都要考慮搏唔搏得過咩
右翼廢左十年
有隻一線翼都考慮
你話連續兩年徳甲17助攻值唔值喇
我曼真係夠錢比?
呢排冇追NEWS
印象仲係停左係出50M買SANCHO個陣
你係木仔就仆街啦
年年小修小補走去爭四算

猁點由爭四跳到奪冠呀?
就係針對性天價買兩個人補窿

老實講辛祖我都覺得唔值一億 但價錢唔係由我哋定係市場定
右翼 即食 英人 後生 每樣加10M點樣唔到100M
中場呢?
Build up人地一壓上黎守 個個拎完個波望幾秒先甩
麥龜都洗左80m 1億買隻右翼都要諗
Maguire: "You can say it's a natural reaction from Paul(Pogba), should have probably taken it in the face but he's apologised to the team"
車仔食硬狼
我自己覺得sancho同maguire一樣
有買貴冇買錯
打左兩季好波
右翼 英撚 後生 有能力 盤扭強
Exactly係我獌需要既人
果d咩新星踢半季好波收你幾千萬先叫搏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞