[最後直路]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警死全家吹水區 [913]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
記得喪屌佢唔夠硬同狠,情意結係咁
我記錯?片度唔係有球卡法利雲定唔知邊個衝埋去撞閪龍搞到入波?
V92 呢啲痴線佬有咩做唔出 仲有個施多夫又係17,8歲推上一隊,結果仲老定過班一隊
最近熱刺近角 2分
愛記大腳中人 2分
呢度都4分
我地個18歲前鋒都老定過27歲英格蘭世界盃國腳
真係唔知佢落左咩藥

好似文沙個時仲後生幾年, 仲定過而家
你冇記錯 都係對拖肥
因為曼一心雄就出事
寧願悲觀多幾日

柒到連車迷都唔敢撐
當年敢帥喺曼聯推幾件幼幼上嚟,而家唔知去哂邊
對Walford呢d垃圾隊果場先嬲
初期嚟到真係四不像咁,打攻中但唔算好扭,打中中覆蓋範圍唔夠大(個陣都仲好興全能中場乜鳩都一個人做晒),防中又唔係堅尼個啲打法,個陣好多時都要做戰犯,好慘
無自知之明就變柒利架喇
兩場都係愛字頭
漸凍人擺老烏果場係首循環
只有費查夾卡膠係廢到仆街
最記得有場係對西咸 兩條友係完全夾唔黎

經過個排費查拍卡膠唔撚掂之後
費sir先加多個史高斯落去變三中場
有史高斯係佢兩個之間 反而就出到效果
好耐之前唔記得咗係呢度既巴打定舊登既巴打講,V92執教過既球隊,佢每次離開前都會留低左一塊(甚至更多)既瑰寶俾球隊

第一次教巴塞時既沙維,佩奧爾
第二次教巴塞時既VV,小白
教拜仁時既艾拿巴,湯瑪士梅拿

福仔會唔會就係V92留俾曼聯既瑰寶
話時話,如果果時v92可以教多幾年,佢會唔會升綠木上黎呢
唔講唔知
廢lin場debut都係v92比佢
抽咁多件總有一件開大獎既,V92咪留低咗福仔俾我哋
佢做青訓主管肯定世界級
衰嗰啲唔記得姐,cbj, 麥奶, R.james, poole一大堆

不過肯俾機會又真嘅
琴晚佢走位都中規中矩
係傳射柒D 姐
All 14 Academy Players Louis van Gaal Gave Man Utd Debuts

Jesse Lingard
Tyler Blackett
Andreas Pereira
Reece James
Saidy Janko
Paddy McNair
Tom Thorpe
Cameron Borthwick-Jackson
Donald Love
Joe Riley
Marcus Rashford
Timothy Fosu-Mensah

James Weir
Regan Poole
如果唔係ddg世界盃嘅表現 小白就唔會咁遺憾
仲有D love, 布力基 , riley, weir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞